Revista Design
Revista Design
Karrige

Three Legged

Karrige Karrigia me tre këmbë është një instrument i punuar me dorë, i krijuar për të pushuar dhe për të dekoruar. Brenda gjeneve të saj është thelbi i përpunimit të drurit. Forma e mbështetëses së karrigeve krijohet me litar natyral i cili shtrihet në vend nga një shkop gjarpërues i vendosur nën sedilje. Kjo është një metodë shumë e efektshme shtrëngimi, e cila mund të gjendet në sharrat tradicionale me hark, një mjet dore përpunimi i drurit i përdorur nga mjeshtri me përvojë deri më sot. Të tre këmbët janë një zgjidhje praktike për ta mbajtur dizajnin të thjeshtë por të qëndrueshëm në çdo sipërfaqe.

Emri i Projektit : Three Legged, Emri i stilistëve : Ricardo Graham Ferreira, Emri i klientit : oEbanista.

Three Legged Karrige

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.