Revista Design
Revista Design
Kali I Shkopit Të Kartonit

Polypony

Kali I Shkopit Të Kartonit Bëni atë Poliponinë tuaj (nga poligoni dhe poni) kali i shkopit të kartonit, një burim fantastik për të inkurajuar luajtjen e roleve dhe stimulimin e imagjinatës së një fëmije. Shtë një lodër DIY krijuese dhe argëtuese që mund të bëni me fëmijët. Përbëhet nga një fletë kartoni dhe një tub letre të cilat janë miqësore me mjedisin dhe 100% të riciklueshme. Udhëzimi është i lehtë për tu ndjekur, thjesht i palosur, duke përputhur numrat në shabllon dhe ngjitni së bashku skajet me numrin përkatës. Mund të grumbullohet nga kushdo. Prindërit dhe fëmijët mund të zbukurohen të bëjnë lodrat e tyre.

Emri i Projektit : Polypony, Emri i stilistëve : Sudaduang Nakhasuwan, Emri i klientit : Mela.

Polypony Kali I Shkopit Të Kartonit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.