Revista Design
Revista Design
Kali I Shkopit Të Kartonit

Polypony

Kali I Shkopit Të Kartonit Bëni atë Poliponinë tuaj (nga poligoni dhe poni) kali i shkopit të kartonit, një burim fantastik për të inkurajuar luajtjen e roleve dhe stimulimin e imagjinatës së një fëmije. Shtë një lodër DIY krijuese dhe argëtuese që mund të bëni me fëmijët. Përbëhet nga një fletë kartoni dhe një tub letre të cilat janë miqësore me mjedisin dhe 100% të riciklueshme. Udhëzimi është i lehtë për tu ndjekur, thjesht i palosur, duke përputhur numrat në shabllon dhe ngjitni së bashku skajet me numrin përkatës. Mund të grumbullohet nga kushdo. Prindërit dhe fëmijët mund të zbukurohen të bëjnë lodrat e tyre.

Emri i Projektit : Polypony, Emri i stilistëve : Sudaduang Nakhasuwan, Emri i klientit : Mela.

Polypony Kali I Shkopit Të Kartonit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.