Revista Design
Revista Design
Dizajni I Instalimit Të Artit

Hand down the Tale of the HEIKE

Dizajni I Instalimit Të Artit Dizajni i fazës tre-dimensionale duke përdorur tërë hapësirën në skenë. Ne shpresojmë për vallëzimin e ri japonez, dhe ky është një model i artit skenik i cili synon formën ideale të vallëzimit bashkëkohor japonez. Për dallim nga arti skenik dy-dimensional i vallëzimit japonez, model tre-dimensionale që përfiton nga e gjithë hapësira në skenë.

Emri i Projektit : Hand down the Tale of the HEIKE, Emri i stilistëve : Nakamura Kazunobu, Emri i klientit : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Hand down the Tale of the HEIKE Dizajni I Instalimit Të Artit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.