Revista Design
Revista Design
Marka E Pijeve Dhe Paketimi

Jus Cold Pressed Juicery

Marka E Pijeve Dhe Paketimi Logoja dhe ambalazhet u krijuan nga firma lokale M - N Associates. Paketimi godet një ekuilibër të duhur midis të qenit i ri dhe i hip, por edhe disi i bukur. Logoja e bardhë e mëndafshit duket e kundërta me përmbajtjen shumëngjyrëshe me kapakun e bardhë që e thekson atë. Struktura trekëndëshe e shisheve jep bukur për krijimin e tre paneleve të veçantë, një për logon dhe dy për informacion, veçanërisht informacionin e hollësishëm për qoshet e rrumbullakëta.

Emri i Projektit : Jus Cold Pressed Juicery, Emri i stilistëve : M — N Associates, Emri i klientit : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Marka E Pijeve Dhe Paketimi

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.