Revista Design
Revista Design
Roboti I Ndihmës

Spoutnic

Roboti I Ndihmës Spoutnic është një robot mbështetës i krijuar për të edukuar pula për të vendosur në kutitë e tyre fole. Pulat ngrihen në afrimin e tij dhe kthehen në fole. Normalisht, seleksionuesi duhet të shkojë në të gjitha ndërtesat e tij çdo orë ose edhe gjysmë ore në kulmin e shtrimit, për të parandaluar që pulat të mos i vendosin vezët e tyre në tokë. Roboti i vogël autonom Spoutnic kalon lehtësisht nën zinxhirët e furnizimit dhe mund të qarkullojë në të gjithë ndërtesën. Bateria e saj mban ditën dhe rimbushjet brenda një nate. Ajo çliron prodhuesit nga një detyrë e lodhshme dhe e gjatë, duke lejuar një rendiment më të mirë dhe duke kufizuar numrin e vezëve të dekompozuar.

Emri i Projektit : Spoutnic, Emri i stilistëve : Frédéric Clermont, Emri i klientit : Tibot Technologies.

Spoutnic Roboti I Ndihmës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.