Revista Design
Revista Design
Roboti I Ndihmës

Spoutnic

Roboti I Ndihmës Spoutnic është një robot mbështetës i krijuar për të edukuar pula për të vendosur në kutitë e tyre fole. Pulat ngrihen në afrimin e tij dhe kthehen në fole. Normalisht, seleksionuesi duhet të shkojë në të gjitha ndërtesat e tij çdo orë ose edhe gjysmë ore në kulmin e shtrimit, për të parandaluar që pulat të mos i vendosin vezët e tyre në tokë. Roboti i vogël autonom Spoutnic kalon lehtësisht nën zinxhirët e furnizimit dhe mund të qarkullojë në të gjithë ndërtesën. Bateria e saj mban ditën dhe rimbushjet brenda një nate. Ajo çliron prodhuesit nga një detyrë e lodhshme dhe e gjatë, duke lejuar një rendiment më të mirë dhe duke kufizuar numrin e vezëve të dekompozuar.

Emri i Projektit : Spoutnic, Emri i stilistëve : Frédéric Clermont, Emri i klientit : Tibot Technologies.

Spoutnic Roboti I Ndihmës

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.