Revista Design
Revista Design
Hapësira E Lobit

Liantan Shi

Hapësira E Lobit Aplikimi i një forme të madhe skulpturore për të riformuar hapësirën dhe për të krijuar një fokus vizual Së pari, bëni një tavan të madh të lakuar me një strukturë druri në lartësinë e hyrjes dhe formoni një bazë në fund të kurbës. Pastaj në anën e djathtë, kolona e boshtit është zbukuruar në një elips, dhe sipërfaqja është e rrethuar nga tre petale lotus. Në përvojën vizuale, është si një "zambak i butë" që mban të gjithë hapësirën e hollit.

Emri i Projektit : Liantan Shi, Emri i stilistëve : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Emri i klientit : B.P.S design.

Liantan Shi Hapësira E Lobit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.