Revista Design
Revista Design
Modelimi I Tipit

Monk Font

Modelimi I Tipit Monk kërkon një ekuilibër midis çiltërsisë dhe lexueshmërisë së serifeve humaniste sans dhe një karakteri më të rregulluar të serifit katror sans. Edhe pse fillimisht ishte dizajnuar si një shkrim latin, u vendos herët që duhej një dialog më i gjerë për të përfshirë një version arab. Si Latinisht ashtu edhe Arabisht na dizajnojnë të njëjtin arsyetim dhe idenë e gjeometrisë së përbashkët. Fuqia e procesit të projektimit paralel lejon që të dy gjuhët të kenë harmoni dhe hir të ekuilibruar. Të dyja arabishtja dhe ajo latine punojnë pa probleme së bashku, duke pasur kundërvajtje, trashësi të rrjedhin dhe forma të lakuara.

Emri i Projektit : Monk Font, Emri i stilistëve : Paul Robb, Emri i klientit : Salt & Pepper.

Monk Font Modelimi I Tipit

Ky dizajn i mahnitshëm është një fitues i çmimit të dizajnit argjendi në konkursin e dizajnit të modës, veshjeve dhe veshjeve. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e stilistëve të argjendtë të dizajnuesve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të veshjeve dhe veshjeve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.