Revista Design
Revista Design
Sistemi I Kontrollit Të Anijeve

GE’s New Bridge Suite

Sistemi I Kontrollit Të Anijeve Sistemi modular i kontrollit të anijeve të GE është projektuar të përshtatet si anijet e mëdha ashtu edhe ato të lehta, duke siguruar kontroll intuitiv dhe reagime të qarta vizuale. Teknologjia e re e pozicionimit, sistemet e kontrollit të motorit dhe pajisjet e monitorimit mundësojnë që anijet të manovrohen me saktësi në hapësirat e kufizuara, ndërsa zvogëlojnë stresin për operatorin pasi kontrollet komplekse manuale zëvendësohen me teknologji të re të ekranit me prekje. Një ekran i rregullueshëm zvogëlon reflektimet dhe optimizon ergonominë. Të gjitha tastierat kanë doreza të integruara për përdorim në dete të përafërt.

Stenda E Pallto

Lande

Stenda E Pallto Stenda e Coat ishte dizajni si një skulpturë zyre mjaft dekorative dhe funksionale, një shkrirje e artit dhe funksionit. Përbërja u mendua të ishte një formë estetike për të zbukuruar hapësirën e zyrave dhe për të mbrojtur sot veshjen më të ëmbël të korporatave, Blazer. Rezultati përfundimtar është një pjesë shumë energjike dhe e sofistikuar. Prodhimi dhe shitja me pakicë me mençuri që pjesa ishte dizajni të ishte i lehtë, i fortë dhe prodhues në masë.

Llambë Varëse Varëse

Stratas.07

Llambë Varëse Varëse Me përpunim dhe përsosmëri standarde të lartë në çdo detaj përpiqemi të krijojmë një dizajn të thjeshtë, të pastër dhe pa kohë. Sidomos Stratas.07, me formën e tij të përkryer simetrike është duke ndjekur absolutisht rregullat e këtij specifikimi. Moduli LED i integruar Xicato XSM Artist i integruar ka një Indeks të Rendrimit të Ngjyrave> / = 95, një shkëlqim prej 880lm, një fuqi prej 17W, një temperaturë ngjyrash prej 3000 K - e bardhë e ngrohtë (2700 K / 4000 K në dispozicion sipas kërkesës) . Jeta e moduleve LED deklarohet nga prodhuesi me 50,000 orë - L70 / B50 dhe ngjyra është e qëndrueshme gjatë gjithë jetës (hapi 1x2 MacAdams gjatë jetës).

Biçikleta Elektrike

ICON E-Flyer

Biçikleta Elektrike ICON dhe Vintage Electric bashkëpunuan për të hartuar këtë biçikletë elektrike pa kohë. Projektuar dhe ndërtuar në Kaliforni në vëllim të ulët, ICON E-Flyer martohet me dizajn të cilësisë së mirë me funksionalitet modern, për të krijuar një zgjidhje të veçantë dhe të aftë të transportit personal. Karakteristikat përfshijnë një varg 35 milje, shpejtësi të lartë 22 MPH (35 MPH në modalitetin e garës!), Dhe një kohë ngarkimi dy orë. Konektori i jashtëm USB dhe pika e lidhjes së ngarkuar, frenimi rigjenerues dhe përbërësit me cilësi më të lartë në të gjithë. www.iconelectricbike.com

Stola Urbane

Eternity

Stola Urbane Një stol me dy ulëse i bërë prej guri të lëngshëm. Dy njësi të fuqishme janë duke siguruar një përvojë të rehatshme dhe të përqafimit të shtrimit dhe në të njëjtën kohë, ata kujdesen për stabilitetin e sistemit. Përfundimet e stolit pozicionohen në atë mënyrë që neutralizojnë lëvizjen më të vogël. Shtë një stol që respekton strukturën infra-strukturore ekzistuese të një mjedisi urban. Paraqitet instalimi i lehtë në vend. Pika e ankorimit nuk ka më, thjesht hidheni dhe harroni. Kujdes, Eighternity është afër. oh po.

Sirtar, Karrige Dhe Kombinim I Tavolinës

Ludovico Office

Sirtar, Karrige Dhe Kombinim I Tavolinës Ashtu si me mobiljet kryesore të Ludovico, ky version i zyrës obvioulsy ka të njëjtin parim që është të fshehësh një karrige të plotë në sirtar me karrigen që nuk vihet re, dhe shihet si pjesë e mobiljeve kryesore. Shumica do të mendojnë se karriget janë një çift më shumë sirtarë. Vetëm kur tërhiqemi prapa, ne shohim një karrige që del nga një hapësirë kaq e mbushur me mbathje. Frymëzimi në masë të madhe erdhi nga një vizitë në kastën e Pittamiglio´ dhe të gjitha mesazhet e saj simbolike, të fshehura, si dhe dyert e fshehura dhe të papritura ose dhomat e plota.