Revista Design
Revista Design
Altoparlantët Pa Tela

FiPo

Altoparlantët Pa Tela FiPo (formë e shkurtuar e "Fuqia e zjarrit") me modelin e saj tërheqës i referohet depërtimit të thellë të tingullit në qelizat kockore si frymëzimi i dizajnit. Qëllimi është të prodhojmë fuqi të lartë dhe tinguj cilësor në kockat e trupit dhe qelizat e tij. Kjo i mundëson përdoruesit të lidhë altoparlantin në celular, laptop, tablet dhe pajisje të tjera përmes Bluetooth. Këndi i vendosjes së altoparlantit është hartuar në lidhje me standardet ergonomike. Për më tepër, folësi është i aftë të ndahet nga baza e tij prej qelqi, gjë që i mundëson përdoruesit ta rimbush atë.

Ndriçimi I Biçikletave

Safira Griplight

Ndriçimi I Biçikletave SAFIRA është frymëzuar nga qëllimi i zgjidhjes së aksesorëve të çrregullt në shiritin e makinës për çiklistët modernë. Duke integruar llambën e përparme dhe treguesin e drejtimit në modelin e rrokjes arrijnë shkëlqyeshëm objektivin. Gjithashtu duke shfrytëzuar hapësirën e shiritit të zbrazët si kabina e baterive maksimizon kapacitetin e energjisë elektrike. Për shkak të kombinimit të rrokjes, dritës së biçikletës, treguesit të drejtimit dhe kabinës së baterisë së shiritit, SAFIRA bëhet sistemi më i fuqishëm ndriçues i biçikletave.

Ndriçimi I Biçikletave

Astra Stylish Bike Lamp

Ndriçimi I Biçikletave Astra është një llambë me biçikletë me stil të vetëm dhe me trup të integruar revolucionar të aluminit. Astra kombinon në mënyrë të përkryer trupin e fortë dhe të lehtë në një rezultat të pastër dhe elegant. Krahu i vetëm alumini anësor jo vetëm i qëndrueshëm, por gjithashtu le Astra të noton në mes të shiritit, i cili siguron gamën më të gjerë të rrezeve. Astra ka një linjë të përsosur të ndërprerë, rrezja nuk do të shkaktojë shkëlqim te njerëzit në anën tjetër të rrugës. Astra i jep biçikletës një palë sy të shndritshëm të lehtësojë rrugën.

Karrocë Djathi Të Ftohtë

Keza

Karrocë Djathi Të Ftohtë Patrick Sarran krijoi karrocën e djathit Keza në vitin 2008. Kryesisht një mjet, kjo karrocë duhet të ngjallë edhe kureshtjen e darkës. Kjo arrihet me anë të një strukture druri të stilizuar të lakuar të montuar në rrota industriale. Me hapjen e qepenit dhe vendosjen e rafteve të saj të brendshme, karroca zbulon një tabelë të madhe prezantimesh të djathrave të pjekur. Duke përdorur këtë mbështetje fazore, kamerieri mund të përdorë gjuhën e duhur të trupit.

Tabelat E Shkëputura

iLOK

Tabelat E Shkëputura Dizajni i Patrick Sarran i bën jehonë formulës së famshme të krijuar nga Louis Sullivan "Forma vijon funksionin". Në këtë frymë, tabelat e iLOK janë konceptuar për t'i dhënë përparësi dritës, forcës dhe modularitetit. Kjo është bërë e mundur falë materialit prej druri të përbërë të majave të tryezës, gjeometrisë së harkuar të këmbëve dhe kllapave strukturore të fiksuara brenda zemrës së mjaltit. Duke përdorur një kryqëzim të zhdrejtë për bazën, hapësira e dobishme fitohet më poshtë. Më në fund, nga lënda drusore del një estetikë e ngrohtë e vlerësuar shumë nga darkat e bukura.

Llamba Varëse

Snow drop

Llamba Varëse Rrëzimi i dëborës është një tavan dhe ndriçim modular. Lehtësia e tij është rregullimi i ndriçimit të tij me anë të modulimit falë sistemit të qetë të qefkave. Hap pas hapi duke luajtur me kundërpeshën përdoruesi është në gjendje të rrisë dhe ulë shkëlqimin. Modulimi i këtij dizajni kujton fazat e ndryshme të lulëzimit të një dëbore nga fillimi me tetrahedron deri në fund me katër fractal trekëndësh. Llamba e cilësisë së mirë qelibar Edison është futur në një kuti ekskluzive katërkëndësh të bërë nga plexi të bardhë opalescent, kur dizajni është i mbyllur.