Revista Design
Revista Design
Gramafoni Hi-Fi

Calliope

Gramafoni Hi-Fi Qëllimi përfundimtar i një tryeze të kthesës Hi-Fi është të krijojë sërish pastër dhe të pakontaminuar të tingujve; kjo thelbi i tingullit është edhe terminali dhe koncepti i këtij modelimi. Ky produkt i zbukuruar i punuar është një skulpturë e tingullit e cila riprodhon tingullin. Si një kthesë është ndër njëra prej turntabelave me performancë më të mirë në dispozicion dhe kjo performancë e pashembullt tregohet dhe përforcohet nga forma unike dhe aspektet e saj të projektimit; duke bashkuar formën dhe funksionin në një bashkim shpirtëror për të mishëruar pjatën Calliope.

Lavaman

Vortex

Lavaman Qëllimi i dizajnit të vorbullës është të gjejë një formë të re për të ndikuar në rrjedhën e ujit në lavamanët për të rritur efikasitetin e tyre, të kontribuojnë në përvojën e tyre të përdoruesit dhe të përmirësojnë cilësitë e tyre estetike dhe semiotike. Rezultati është një metaforë, rrjedh nga një formë e idealizuar e vorbullës që nënkupton rrjedhjen e ujit dhe rrjedhjen e ujit e cila vizualisht tregon të gjithë objektin si një lavaman funksionues. Kjo formë e kombinuar me rubinetin, udhëzon ujin në një rrugë spirale duke lejuar të njëjtën sasi uji të mbulojë më shumë tokë, gjë që rezulton në ulje të konsumit të ujit për pastrim.

Patina Për Borë Të Butë Dhe Të Fortë

Snowskate

Patina Për Borë Të Butë Dhe Të Fortë Snow Skate origjinal këtu është paraqitur në një dizajn mjaft të ri dhe funksional - në sofër druri të fortë dhe me vrapues çeliku inox. Një avantazh është se çizmet prej lëkure tradicionale mund të përdoren, dhe si e tillë nuk ka kërkesë për çizme speciale. Theelësi i praktikës së patinazhit, është teknika e thjeshtë e kravatë, pasi dizajni dhe ndërtimi janë optimizuar me një kombinim të mirë me gjerësinë dhe lartësinë e rrota. Një faktor tjetër vendimtar është gjerësia e vrapuesve që optimizojnë patinazhin e menaxhimit në dëborë të ngurtë ose të fortë. Vrapuesit janë në çelik inox dhe janë të pajisur me vida të ndërprera.

Struktura E Ndriçimit

Tensegrity Space Frame

Struktura E Ndriçimit Drita e kornizës hapësinore Tensegrity përdor parimin e RBFuller-it për 'Më pak për më shumë' për të prodhuar një pajisje të lehta duke përdorur vetëm burimin e saj të dritës dhe telin elektrik. Tensegrity bëhet mjeti strukturor me të cilin të dy punojnë në mënyrë të ndërsjellë në kompresim dhe tension për të prodhuar një fushë të dukshme të ndërprerë të dritës të përcaktuar vetëm nga logjika e saj strukturore. Shkallueshmëria e saj, dhe ekonomia e prodhimit flasin për një produkt të konfigurimit të pafund, forma e shkëlqyeshme e së cilës reziston me mjeshtëri në tërheqjen e gravitetit me një thjeshtësi që pohon paradigmën e epokës sonë: Për të arritur më shumë ndërsa duke përdorur më pak.

Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim

Pupil 108

Pajisje E Konvertueshme Për Arsimim Nxënësi 108: Pajisja më e përballueshme për Windows 8 të konvertueshme për Arsim. Një ndërfaqe e re dhe një përvojë krejt e re në të mësuar. Nxënësi 108 shndërron në të dy botët e tabletave dhe të laptopëve, duke ndërruar mes të dyve, për një performancë të përmirësuar në Arsim. Windows 8 hap mundësi të reja mësimi, duke i lejuar studentët të përfitojnë plotësisht nga tipari i ekranit me prekje dhe aplikacionet e panumërta. Pjesë e Zgjidhjeve të Edukimit Intel®, Nxënësi 108 është zgjidhja më e përballueshme dhe e përshtatshme për klasat në të gjithë botën.

Tryeza E Ngrënies

Chromosome X

Tryeza E Ngrënies Një tryezë ngrënieje e krijuar për të siguruar ulëse për tetë persona, të cilët bashkëveprojnë në aranzhim me shigjeta. E lartë është një X abstrakte, e bërë nga dy pjesë të ndryshme të theksuara nga një vijë e thellë, ndërsa e njëjta X abstrakte pasqyrohet në dysheme me strukturën e bazës. Struktura e bardhë është bërë nga tre pjesë të ndryshme për montim dhe transport të lehtë. Për më tepër, kontrasti i rimeso dru tik i sipërm dhe i bardhë për bazën u zgjodh për të lehtësuar pjesën e poshtme duke i dhënë më shumë theks në majën në formë të çrregullt, duke siguruar kështu një aludim për ndërveprim të ndryshëm të përdoruesve.