Revista Design
Revista Design
Llambë

the Light in the Bubble

Llambë Drita në flluskë është një llambë dritë moderne në kujtim të dritës së llambës së filizit të vjetër Edison. Ky është një burim drite i udhëhequr i vendosur brenda një fletë plexiglas, të prerë nga lazeri me një llambë të dritës. Llamba është transparente, por kur ndizni dritën, mund të shihni fillin dhe formën e llambës. Mund të përdoret si drita varëse ose në zëvendësimin e një llambë tradicionale.

Llamba E Pezullimit

Spin

Llamba E Pezullimit Spin, i projektuar nga Ruben Saldana, është një llambë LED e pezulluar për ndriçimin e theksit. Shprehja minimaliste e linjave të saj thelbësore, gjeometria e saj e rrumbullakosur dhe forma e saj, i japin Spinit modelin e tij të bukur dhe harmonik. Trupi i tij, i prodhuar plotësisht nga alumini, jep butësi dhe qëndrueshmëri, ndërsa vepron si një lavaman i nxehtësisë. Baza e saj e montuar në flakë dhe tensioni i saj ultra i hollë gjeneron një ndjesi të lundrueshmërisë ajrore. Në dispozicion në të zezë dhe të bardhë, Spin është montimi i përsosur i dritës që vendoset në bare, sportele, vitrina ...

Llambë Poshtë Dritës

Sky

Llambë Poshtë Dritës Një pajisje e lehtë që duket sikur lundron. Një disk i hollë dhe i lehtë instaluar disa centimetra poshtë tavanit. Ky është koncepti i projektimit i arritur nga Sky. Qielli krijon një efekt vizual që bën që llamina të duket e pezulluar në 5cm nga tavani, duke e dhënë këtë dritë që i përshtatet një stili personal dhe të ndryshëm. Për shkak të performancës së lartë, Sky është i përshtatshëm për të ndriçuar nga tavane të larta. Sidoqoftë, modeli i tij i pastër dhe i pastër lejon që ajo të konsiderohet si një mundësi e shkëlqyeshme për ndriçimin e çdo lloji të modeleve të brendshme që dëshirojnë të transmetojnë një prekje minimale. Më në fund, modelimi dhe performanca, së bashku.

Qendra E Vëmendjes

Thor

Qendra E Vëmendjes Thor është një qendër e vëmendjes LED, e projektuar nga Ruben Saldana, me një fluks shumë të lartë (deri në 4.700Lm), konsumi i vetëm 27W deri 38W (në varësi të modelit), dhe një dizajn me menaxhim optimal termik që përdor vetëm shpërndarjen pasive. Kjo e bën Thor të dalë si një produkt unik në treg. Brenda klasës së saj, Thor ka dimensione kompakte pasi shoferi është i integruar në krahun e dritës. Stabiliteti i qendrës së tij të masës na lejon të instalojmë sa më shumë Thor siç dëshirojmë, pa shkaktuar që të binte pjerrësia. Thor është një qendër e vëmendjes LED ideal për ambiente me nevoja të forta të fluksit të ndritshëm.

Tas Ulliri

Oli

Tas Ulliri OLI, një objekt vizualisht minimalist, u konceptua bazuar në funksionin e tij, idenë e fshehjes së gropave që lindin nga një nevojë specifike. Pasoi vëzhgime të situatave të ndryshme, shëmtinë e gropave dhe nevojën për të rritur bukurinë e ullirit. Si një paketim me qëllime të dyfishta, Oli u krijua në mënyrë që dikur të hapet ajo të theksonte faktorin e befasisë. Dizajneri ishte frymëzuar nga forma e ullirit dhe thjeshtësia e saj. Zgjedhja e porcelanit ka të bëjë me vlerën e vetë materialit dhe përdorueshmërinë e tij.

Tavolina Shumë Funksionale

Portable Lap Desk Installation No.1

Tavolina Shumë Funksionale Ky Instalim Portable Lap Desk Nr.1 është krijuar për të siguruar përdoruesve një hapësirë pune që është fleksibël, i gjithanshëm, i përqendruar dhe i rregullt. Tavolina përbëhet nga një zgjidhje jashtëzakonisht e kursimit të hapësirës në mur, dhe mund të ruhet e sheshtë kundër murit. Tavolina e bërë nga bambu është e heqshme nga kllapa e murit e cila lejon përdoruesin ta përdorë atë si një tavolinë xhiro në vende të ndryshme të shtëpisë. Tavolina gjithashtu përbëhet nga një zakon në të gjithë pjesën e sipërme, e cila mund të përdoret si telefoni ose tabletë për të përmirësuar përvojën e përdoruesit të produktit.