Revista Design
Revista Design
Rubinetat

Electra

Rubinetat Electra konsiderohet si përfaqësuesi i përdorimit dixhital në sektorin e armaturave kombinon teknologjinë me dizajnin për të theksuar modelin dixhital të epokës. Rubinet që nuk kanë dorezë të veçantë tërheq të gjithë për shkak të hijeshisë dhe pamja e zgjuar është vendimtare të jetë unike në zonën e lagësht. Butonat e ekranit prekës të Electra ofrojnë përdoruesve më shumë zgjidhje ergonomike. “Eco Mind” e rubinetave i siguron përdoruesit efikasitetin maksimal në kursim. Kjo veçori veçanërisht i shton vlerë gjeneratave të ardhshme

Stoli I Rrugës

Ola

Stoli I Rrugës Ky stol, i hartuar në vijim të strategjive të eko-modelimit, merr mobiljet në rrugë në një nivel të ri. Njëlloj në shtëpi në një mjedis urban ose natyror, linjat e lëngjeve krijojnë një shumëllojshmëri të opsioneve të tapicave brenda njërës stol. Materialet e përdorura janë alumini i ricikluar për bazën dhe çeliku për vendin, të zgjedhura për vetitë e tyre të riciklueshme dhe të qëndrueshme; ajo ka një përfundim të veshur me pluhur të ndritshëm dhe rezistent ideal për përdorim të jashtëm në të gjithë tharësit. Projektuar në Mexico City nga Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman dhe Karime Tosca.

Rubinet

Amphora

Rubinet Seria Amfora është krijuar për të lidhur të kaluarën dhe të ardhmen dhe jep një shans për të provuar format themelore dhe funksionale të kohërave antike. Nuk ishte e lehtë si sot për të bërë të arritshme ujin tonë të burimit të jetës ato ditë. Forma e pazakontë e Faucet vjen nga shekuj para sot, por fisheku i saj për kursimin e ujit sjell nesër. Retro rubinet i dizajnuar nga burime rruge të kohërave antike dhe sjell estetike në banjat tuaja.

Lavaman

Serel Wave

Lavaman Lavatrice SEREL Wave zë vendin e saj në banjë moderne me linjat e saj nominuese, zgjidhje funksionale dhe cilësi mbresëlënëse. SEREL lavatrice me valë; ndërsa ndryshon perceptimin aktual të lavazrit të dyfishtë me formën e tij unike të tasit, ai gjithashtu përfshin përdorimin e të rriturve dhe fëmijës së bashku me formën e tij estetike. Përveç përdorimit si legen për fëmijë, ai siguron funksion për abdesin dhe pastrimin e këpucëve i cili është në përdorim në kulturën islamike. Qasja e përgjithshme në hartimin e lavamanit është modernizmi dhe funksionalizmi. Kjo qasje ndikon në mënyrë kaq të rëndësishme në modelimin.

Grupi I Banjës

LOTUS

Grupi I Banjës Reflektimi në banjot e Lotus Lule… Banja e Lotusit është zbatuar duke marrë frymëzim nga forma e gjetheve të luleve Lotus Zhou Dunyi i cili mëson filozofinë e Confucius tha: “Më pëlqen lulja Lotus pasi rritet në baltë dhe nuk ndizet kurrë”, në ligjërimin e tij. Gjethet e Lotusit janë repektues të papastërtisë siç thuhet këtu. Struktura e gjetheve të luleve Lotus është imituar në prodhimin e serisë

Ndriçimi I Brendshëm

Jordan Apotheke

Ndriçimi I Brendshëm Mbështetja e arkitekturës ekspresive të brendësisë së farmacisë, ndriçuesit funksionale janë pamenduese në pamjen e tyre, duke tërhequr vëmendjen për efektin e tyre të dritës në vend të modelit të tyre të ndeshjeve. Ndriçuesit për ndriçimin bazë janë ose të integruara në ndriçuesit varëse që gjurmojnë formën e mobiljeve ose janë montuar në anët e tavanit të pezulluar, duke e mbajtur atë sa më të lirë nga rrezet e dritës që është e mundur. Kështu që, përdoruesit mund të përqëndrohen në gjurmët e dritës që çojnë nëpër farmaci, të përbërë nga pllaka me dritë RGB-LED që përputhen me ngjyrën e sporteleve me dritë dinamike, gjithashtu