Revista Design
Revista Design
Altoparlant Portabël

Ballo

Altoparlant Portabël Studio zvicerane e projektimit BERNHARD | BURKARD hartoi një altoparlant unik për OYO. Forma e folësit është një sferë e përsosur pa qëndrim aktual. Altoparlanti BALLO shtrihet, rrokulliset ose varet për një përvojë muzikore 360 gradë. Dizajni ndjek parimet e dizajnit minimalist. Një rrip shumëngjyrësh bashkon dy hemisfera. Mbron altoparlantin dhe rrit tonet e bazës kur shtrihet në një sipërfaqe. Altoparlanti vjen me një bateri të integrueshme të rimbushshme Lithium dhe është në përputhje me shumicën e pajisjeve audio. Kyçja prej 3.5 mm është një prizë e rregullt për kufjet. Altoparlanti BALLO është në dispozicion në dhjetë ngjyra të ndryshme.

Termostati Individual I Shtëpisë

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Termostati Individual I Shtëpisë Termostati për Smartphone paraqet një dizajn elegant minimalist, në kundërshtim me modelet tradicionale të termostatit. Kubi i tejdukshëm shkon nga e bardha në ngjyrë në një çast. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të aplikoni një nga 5 filmat me ngjyra të këmbyeshëm në pjesën e prapme të pajisjes. E butë dhe e lehtë, ngjyra sjell një prekje delikate të origjinalitetit. Ndërveprimet fizike mbahen në minimum. Një prekje e thjeshtë lejon të ndryshoni temperaturën ndërsa të gjitha kontrollet e tjera bëhen nga smartphone i përdoruesit. Ekrani i bojës E zgjedhur për cilësinë e tij të pashembullt dhe konsumin minimal të energjisë.

Llambë

Schon

Llambë Burimet e dritës së kësaj llambë unike vendosen në qendër të formës së përgjithshme, kështu që ndriçon një burim të butë dhe uniform të dritës. Sipërfaqet e dritës janë të ndara nga trupi kryesor, kështu që forma e thjeshtë e trupit me pjesë të ulëta plus kursimi i energjisë përmes konsumit të ulët të energjisë elektrike i jep asaj një veçori shtesë. Gjithashtu trupi i prekshëm për ndezjen ose fikjen e dritës është një tjetër tipar modern i kësaj dritë unike. Shprehja çon në ndryshime në ndriçimin dhe është projektuar ndriçimi i llambës. Shumica e dritës nga llambët në mënyrë që shikuesi të mos e shfrytëzojë dritën, do të venitet. E bukur për të jetuar.

Bankë Derrash

DEEPE

Bankë Derrash Objekti është një bankë derrash. Pamja unike në formë e karakterit kombinon një bizhuteri të shtrenjtë, prestigjioze, përmban një të dashur dhe të sjellshëm dhe praninë e vazhdueshme të anëtarëve të familjes, mbledhja e fondeve është pronë shumë funksionale. Por tipari më i spikatur DeePee - gjithçka përveç funksioneve standarde plotëson në mënyrë të përkryer - është ai formulim i ri, "xhevahir" unik dhe plotësues i kontekstualizuar i gjithë shtëpia ekskluzive.

Mbajtësi I Thikës

Only Right Here

Mbajtësi I Thikës Që nga shekulli i 12-të, përleshjet e para u dokumentuan si një akt apo spektakël publik. Sot zgjimi i vetëdijës së njerëzve është një simptomë e një vlerësimi të përgjithshëm global, duke qenë pjesëmarrës të natyrës hyjnore, ne jemi një e tërë. "Vetëm e drejtë këtu" simbolizon një epokë të re, ku do të ketë një zhdukje të veprimtarive agresive, duke u mishëruar në atë që dikur ishte një festë kulturore, dhe hapi i madh evolucionar në një nivel humanist.

Llambë Në Rritje

BB Little Garden

Llambë Në Rritje Ky projekt propozon të mbështesë këtë përdorim të ri që siguron një përvojë më të plotë sensuale gatimi. BB Kopshti i vogël është një llambë rrezatuese në rritje, duke dashur të rishikojë vendin e bimëve aromatike brenda kuzhinës. Shtë një vëllim me linja të qarta, si një objekt i vërtetë minimalist. Dizajni me shkëlqim është studiuar veçanërisht për t'u përshtatur me një larmi ambientesh të brendshme dhe për t'i dhënë një shënim të veçantë kuzhinës. BB Kopshti i vogël është një kornizë për bimët, linja e tij e pastër i zmadhon ato dhe nuk shqetëson leximin.