Revista Design
Revista Design
Kolltuk

Infinity

Kolltuk Theksi kryesor i modelit të kolltukut Infinity është bërë pikërisht në shpinë. Theshtë referenca e simbolit të pafundësisë - një figurë e përmbysur prej tetë. Isshtë sikur të ndryshojë formën e tij kur kthehet, duke vendosur dinamikën e linjave dhe duke rikrijuar shenjën e pafundësisë në disa aeroplan. Mbështetja e shpinës tërhiqet së bashku nga disa shirita elastikë që formojnë një lak të jashtëm, i cili gjithashtu kthehet në simbolikën e ciklit të pafund të jetës dhe ekuilibrit. Një theks shtesë është vendosur në rrëshqitjet unike të këmbëve që rregullojnë dhe mbështesin me siguri pjesët anësore të kolltukut ashtu si bëjnë kthetrat.

Ndriçimi

Capsule

Ndriçimi Forma e kapsulës së llambës përsërit formën e kapsulave që janë aq të përhapura në botën moderne: ilaçe, struktura arkitekturore, anije kozmike, termos, tuba, kapsula kohore që transmetojnë mesazhe te pasardhësit për shumë dekada. Mund të jetë i dy llojeve: standard dhe i zgjatur. Llambat janë në dispozicion në disa ngjyra me shkallë të ndryshme transparence. Lidhja me litarë najloni shton një efekt të punuar me dorë në llambë. Forma e saj universale ishte përcaktimi i thjeshtësisë së prodhimit dhe prodhimit në masë. Kursimi në procesin e prodhimit të llambës është përparësia e tij kryesore.

Pavijon

ResoNet Sinan Mansions

Pavijon ResoNet Pavilion është porositur nga Sinan Mansions në Shanghai për festimin e Vitit të Ri Kinez 2017. Ai përbëhet nga një pavijon i përkohshëm plus një "rezonet" interaktiv i dritës LED bashkangjitur në sipërfaqen e brendshme. Ajo përdor teknika të ulët-Fi për të vizualizuar frekuencat e rezonancës, të natyrshme në mjedisin natyror, përmes bashkëveprimit të publikut dhe elementëve rrethues të zbuluar nga një rrjet LED. Pavijoni ndriçon fushën e publikut në përgjigje të stimujve të dridhjeve. Përveç vizitorëve mund të vijnë për të bërë dëshirat e Festivalit të Pranverës, ai mund të përdoret gjithashtu si një fazë e performancës.

Kolltuk

Lollipop

Kolltuk Kolltuku Lollipop është një kombinim i formave të pazakonta dhe ngjyrave në modë. Siluetë dhe elementët e saj të ngjyrave duhej të dukeshin nga distanca si ëmbëlsirat, por në të njëjtën kohë kolltuku duhet të futet në brendshme të stileve të ndryshme. Forma chupa-chup formuar bazën e krahëve dhe pjesa e pasme dhe sedilja janë bërë në formën e ëmbëlsirave klasike. Kolltuku Lollipop është krijuar për njerëzit që pëlqejnë vendime të guximshme dhe modë, por nuk duan të heqin dorë nga funksionaliteti dhe rehatia.

Kontrolli I Cilësisë Së Ajrit

Midea Sensia AQC

Kontrolli I Cilësisë Së Ajrit Midea Sensia AQC është një hibrid inteligjent që integron brendësinë e shtëpisë me elegancën dhe stilin. Ajo sjell teknologji dhe inovacion të humanizuar përmes veçorive, duke kontrolluar temperaturën dhe pastrimin e cilësisë së ajrit me ndriçim dhe vazo në dekor të dhomës. Mirëqenia arrin përmes teknologjisë së sensorëve që mund të lexojnë mjedisin dhe të mbajnë temperaturën lokale dhe lagështinë e qëndrueshme, sipas konfigurimit të mëparshëm, të bërë nga MideaApp.

Kondicioneri

Midea Sensia HW

Kondicioneri Midea Sensia promovon cilësinë e jetës dhe një mënyrë inovative për të ekspozuar objektin e dekorimit. Përveç efikasitetit të rrjedhës së ajrit dhe heshtjes, ajo paraqet panelin inovativ me prekje i cili jep mundësinë e përdorimit të funksioneve dhe ngjyrave dhe intensitetit të rrufesë. Terapia me ngjyra që ndihmon procesin e stresit, duke prirur produkte inovative në të dy mënyrat, mirëqenien dhe estetikën. Përveç estetikës së ndryshme, format e saj integrojnë brendësinë e shtëpisë edhe me elegancën edhe me stilin, duke e vlerësuar shtëpinë me dritë indirekte.