Revista Design
Revista Design
Sistemi I Paralajmërimit Të Konceptit

Saving Millions of Lives on the road!

Sistemi I Paralajmërimit Të Konceptit Pse semaforët kanë një frenë portokalli por automobilat nuk kanë? Makinat sot vijnë vetëm me dritat e frenave të kuq në pjesën e pasme. Ky sistem paralajmërues "i vjetëruar" ka të meta të mëdha sidomos me shpejtësi më të lartë. Drita e paralajmërimit të kuq shfaqet vetëm PAS shoferi godet frenat. PACA (Paralajmërimet e parashikuara për përplasjen e përplasjes) shfaq një dritë portokalli paralajmëruese paraprake PARAORE shoferi në automjetin kryesor çon frenat. Kjo lejon që shoferi i automjetit të dytë të ndalet në kohë dhe të parandalojë një përplasje. Ky ndryshim i paradigmës korrigjon një të metë të rrezikshme për jetën në një model ekzistues.

Emri i Projektit : Saving Millions of Lives on the road! , Emri i stilistëve : Anjan Cariappa M M, Emri i klientit : Muckati Sentient Design and Devices.

Saving Millions of Lives on the road!  Sistemi I Paralajmërimit Të Konceptit

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.