Revista Design
Revista Design
Paketimi I Transportit

The Cube

Paketimi I Transportit Produkti ynë i nënshkrimit Kubi është një Sistem i Arkitekturës së Hapur e Arkitekturës që është një teknologji e patentuar përçarëse brenda industrisë së paketimit; Shtë e vetmja zgjidhje e tregut e krijuar për të kaluar nga ngarkimi i produktit në fund të një linje prodhimi të prodhuesve, mbi një kamion shpërndarjeje, dhe drejtpërdrejt në dyshemenë e shitjeve me pakicë ose distributorë të shumë industrive të ndryshme, si dhe, duke zvogëluar paketimin dhe eliminuar shtresat e kostove . Ishte dizajni i parë i paketimit që plotësoi direktivat e Testimit të Mjedisit dhe ISTA nga Walmart.

Emri i Projektit : The Cube, Emri i stilistëve : Luis Felipe Rego, Emri i klientit : Smart Packaging Systems.

The Cube Paketimi I Transportit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.