Revista Design
Revista Design
Paketimi I Transportit

The Cube

Paketimi I Transportit Produkti ynë i nënshkrimit Kubi është një Sistem i Arkitekturës së Hapur e Arkitekturës që është një teknologji e patentuar përçarëse brenda industrisë së paketimit; Shtë e vetmja zgjidhje e tregut e krijuar për të kaluar nga ngarkimi i produktit në fund të një linje prodhimi të prodhuesve, mbi një kamion shpërndarjeje, dhe drejtpërdrejt në dyshemenë e shitjeve me pakicë ose distributorë të shumë industrive të ndryshme, si dhe, duke zvogëluar paketimin dhe eliminuar shtresat e kostove . Ishte dizajni i parë i paketimit që plotësoi direktivat e Testimit të Mjedisit dhe ISTA nga Walmart.

Emri i Projektit : The Cube, Emri i stilistëve : Luis Felipe Rego, Emri i klientit : Smart Packaging Systems.

The Cube Paketimi I Transportit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.