Revista Design
Revista Design
Paketimi I Transportit

The Cube

Paketimi I Transportit Produkti ynë i nënshkrimit Kubi është një Sistem i Arkitekturës së Hapur e Arkitekturës që është një teknologji e patentuar përçarëse brenda industrisë së paketimit; Shtë e vetmja zgjidhje e tregut e krijuar për të kaluar nga ngarkimi i produktit në fund të një linje prodhimi të prodhuesve, mbi një kamion shpërndarjeje, dhe drejtpërdrejt në dyshemenë e shitjeve me pakicë ose distributorë të shumë industrive të ndryshme, si dhe, duke zvogëluar paketimin dhe eliminuar shtresat e kostove . Ishte dizajni i parë i paketimit që plotësoi direktivat e Testimit të Mjedisit dhe ISTA nga Walmart.

Emri i Projektit : The Cube, Emri i stilistëve : Luis Felipe Rego, Emri i klientit : Smart Packaging Systems.

The Cube Paketimi I Transportit

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.