Revista Design
Revista Design
Komo

shark-commode

Komo Komoda e bashkuar me një raft të hapur, dhe kjo të jep ndjesinë e lëvizjes dhe dy pjesë e bëjnë atë më të qëndrueshëm. Përdorimi i përfundimeve të ndryshme sipërfaqësore dhe ngjyrave të ndryshme lejon krijimin e disponimeve të ndryshme dhe mund të instalohet midis brendshme të ndryshme. Komode e mbyllur dhe rafti i hapur jep iluzionin e një qenieje të gjallë.

Emri i Projektit : shark-commode, Emri i stilistëve : Viktor Kovtun, Emri i klientit : Xo-Xo-L design.

shark-commode Komo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.