Revista Design
Revista Design
Komo

shark-commode

Komo Komoda e bashkuar me një raft të hapur, dhe kjo të jep ndjesinë e lëvizjes dhe dy pjesë e bëjnë atë më të qëndrueshëm. Përdorimi i përfundimeve të ndryshme sipërfaqësore dhe ngjyrave të ndryshme lejon krijimin e disponimeve të ndryshme dhe mund të instalohet midis brendshme të ndryshme. Komode e mbyllur dhe rafti i hapur jep iluzionin e një qenieje të gjallë.

Emri i Projektit : shark-commode, Emri i stilistëve : Viktor Kovtun, Emri i klientit : Xo-Xo-L design.

shark-commode Komo

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të artë në produktet e ndriçimit dhe konkursin për projektet e ndriçimit. Ju patjetër që duhet të shihni një portofol të artë të projektuesve të çmimeve për të zbuluar shumë produkte të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të ndriçimit dhe veprat e projektimit të projekteve të ndriçimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.