Revista Design
Revista Design
Vathë

Reflection

Vathë Kush jam unë? Kjo është një pyetje që do ta marrim në konsideratë tërë jetën. Kjo pyetje ishte Fokusi kryesor i dizajnit tonë. Këto vathë janë si Pasqyrimi i fytyrës tuaj dhe mbase janë vathët më personalë që mund të keni.Gjithashtu, këto vathë mund të jenë një reflektim për atë që ju dëshironi atë ose për të.Për shembull, në këtë projekt një nga profilet në formë vathësh është krijuar nga John Lennon i cili nuk do të harrohet kurrë mendimin, ndjenjat dhe Fytyrën e tij

Emri i Projektit : Reflection, Emri i stilistëve : Zohreh Hosseini, Emri i klientit : MICHKA DESIGN.

Reflection Vathë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.