Revista Design
Revista Design
Vathë

Reflection

Vathë Kush jam unë? Kjo është një pyetje që do ta marrim në konsideratë tërë jetën. Kjo pyetje ishte Fokusi kryesor i dizajnit tonë. Këto vathë janë si Pasqyrimi i fytyrës tuaj dhe mbase janë vathët më personalë që mund të keni.Gjithashtu, këto vathë mund të jenë një reflektim për atë që ju dëshironi atë ose për të.Për shembull, në këtë projekt një nga profilet në formë vathësh është krijuar nga John Lennon i cili nuk do të harrohet kurrë mendimin, ndjenjat dhe Fytyrën e tij

Emri i Projektit : Reflection, Emri i stilistëve : Zohreh Hosseini, Emri i klientit : MICHKA DESIGN.

Reflection Vathë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.