Revista Design
Revista Design
Vathë

Reflection

Vathë Kush jam unë? Kjo është një pyetje që do ta marrim në konsideratë tërë jetën. Kjo pyetje ishte Fokusi kryesor i dizajnit tonë. Këto vathë janë si Pasqyrimi i fytyrës tuaj dhe mbase janë vathët më personalë që mund të keni.Gjithashtu, këto vathë mund të jenë një reflektim për atë që ju dëshironi atë ose për të.Për shembull, në këtë projekt një nga profilet në formë vathësh është krijuar nga John Lennon i cili nuk do të harrohet kurrë mendimin, ndjenjat dhe Fytyrën e tij

Emri i Projektit : Reflection, Emri i stilistëve : Zohreh Hosseini, Emri i klientit : MICHKA DESIGN.

Reflection Vathë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.