Revista Design
Revista Design
Vathë

Reflection

Vathë Kush jam unë? Kjo është një pyetje që do ta marrim në konsideratë tërë jetën. Kjo pyetje ishte Fokusi kryesor i dizajnit tonë. Këto vathë janë si Pasqyrimi i fytyrës tuaj dhe mbase janë vathët më personalë që mund të keni.Gjithashtu, këto vathë mund të jenë një reflektim për atë që ju dëshironi atë ose për të.Për shembull, në këtë projekt një nga profilet në formë vathësh është krijuar nga John Lennon i cili nuk do të harrohet kurrë mendimin, ndjenjat dhe Fytyrën e tij

Emri i Projektit : Reflection, Emri i stilistëve : Zohreh Hosseini, Emri i klientit : MICHKA DESIGN.

Reflection Vathë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.