Revista Design
Revista Design
Vathë

Reflection

Vathë Kush jam unë? Kjo është një pyetje që do ta marrim në konsideratë tërë jetën. Kjo pyetje ishte Fokusi kryesor i dizajnit tonë. Këto vathë janë si Pasqyrimi i fytyrës tuaj dhe mbase janë vathët më personalë që mund të keni.Gjithashtu, këto vathë mund të jenë një reflektim për atë që ju dëshironi atë ose për të.Për shembull, në këtë projekt një nga profilet në formë vathësh është krijuar nga John Lennon i cili nuk do të harrohet kurrë mendimin, ndjenjat dhe Fytyrën e tij

Emri i Projektit : Reflection, Emri i stilistëve : Zohreh Hosseini, Emri i klientit : MICHKA DESIGN.

Reflection Vathë

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.