Revista Design
Revista Design
Tekstili Dekorativ

Lasso

Tekstili Dekorativ Lasso si përkufizim është një litar i gjatë me një hundë të rrjedhshme në një fund. Në vend që të frymëzoheni; ky tekstil është një rezultat i. Ajo ka edhe prekje speciale ashtu edhe estetike përveç disa kanaleve speciale të skuqura në mënyrë që drita të kalojë shumë butë. Shtë gjysmë industriale - gjysmë e punuar, e endur në tela elektronike dhe prerë me dorë. Ky projekt është shumë tërheqës dhe Addictive si një karamele dhe ka qenë një nga sfidat dhe zbulimet kryesore në karrierën time si një projektues tekstili. Ky projekt ka të bëjë me serendipia, duke penguar, zbulimin e fatit, fatin dhe aksidentin.

Emri i Projektit : Lasso, Emri i stilistëve : Cristina Orozco Cuevas, Emri i klientit : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Tekstili Dekorativ

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.