Revista Design
Revista Design
Tekstili Dekorativ

Lasso

Tekstili Dekorativ Lasso si përkufizim është një litar i gjatë me një hundë të rrjedhshme në një fund. Në vend që të frymëzoheni; ky tekstil është një rezultat i. Ajo ka edhe prekje speciale ashtu edhe estetike përveç disa kanaleve speciale të skuqura në mënyrë që drita të kalojë shumë butë. Shtë gjysmë industriale - gjysmë e punuar, e endur në tela elektronike dhe prerë me dorë. Ky projekt është shumë tërheqës dhe Addictive si një karamele dhe ka qenë një nga sfidat dhe zbulimet kryesore në karrierën time si një projektues tekstili. Ky projekt ka të bëjë me serendipia, duke penguar, zbulimin e fatit, fatin dhe aksidentin.

Emri i Projektit : Lasso, Emri i stilistëve : Cristina Orozco Cuevas, Emri i klientit : Cristina Orozco Cuevas Studio.

Lasso Tekstili Dekorativ

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.