Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Territoria Festival

Identiteti I Korporatës Identiteti për një Festival të 8-të të Artit Bashkëkohor "Territoria". Festivali paraqet vepra origjinale dhe eksperimentale të artit bashkëkohor në zhanre të ndryshme. Detyra ishte që të markonte identitetin e festivalit dhe të zhvillonte interes për të në mesin e audiencës së tij të synuar, të krijonte një strukturë organizative që lehtësisht të adaptueshme për temat e reja. Ideja themelore ishte interpretimi i artit bashkëkohor si një këndvështrim tjetër i botës. Kështu është shfaqur slogani "Arti nga një këndvështrim tjetër" dhe realizimi i tij grafik.

Emri i Projektit : Territoria Festival, Emri i stilistëve : Oxana Paley, Emri i klientit : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.