Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Territoria Festival

Identiteti I Korporatës Identiteti për një Festival të 8-të të Artit Bashkëkohor "Territoria". Festivali paraqet vepra origjinale dhe eksperimentale të artit bashkëkohor në zhanre të ndryshme. Detyra ishte që të markonte identitetin e festivalit dhe të zhvillonte interes për të në mesin e audiencës së tij të synuar, të krijonte një strukturë organizative që lehtësisht të adaptueshme për temat e reja. Ideja themelore ishte interpretimi i artit bashkëkohor si një këndvështrim tjetër i botës. Kështu është shfaqur slogani "Arti nga një këndvështrim tjetër" dhe realizimi i tij grafik.

Emri i Projektit : Territoria Festival, Emri i stilistëve : Oxana Paley, Emri i klientit : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.