Revista Design
Revista Design
Identiteti I Korporatës

Territoria Festival

Identiteti I Korporatës Identiteti për një Festival të 8-të të Artit Bashkëkohor "Territoria". Festivali paraqet vepra origjinale dhe eksperimentale të artit bashkëkohor në zhanre të ndryshme. Detyra ishte që të markonte identitetin e festivalit dhe të zhvillonte interes për të në mesin e audiencës së tij të synuar, të krijonte një strukturë organizative që lehtësisht të adaptueshme për temat e reja. Ideja themelore ishte interpretimi i artit bashkëkohor si një këndvështrim tjetër i botës. Kështu është shfaqur slogani "Arti nga një këndvështrim tjetër" dhe realizimi i tij grafik.

Emri i Projektit : Territoria Festival, Emri i stilistëve : Oxana Paley, Emri i klientit : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Identiteti I Korporatës

Ky dizajn i shkëlqyeshëm është një fitues i çmimit të dizajnit të bronzit në konkursin e arkitekturës, ndërtesës dhe strukturës. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të projektuesve çmim bronzi për të zbuluar shumë arkitektura të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, ndërtimi dhe krijimi i strukturave.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.