Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

AS & Palitra

Dizajni I Ekspozitës Qëllimi kryesor i stendës AS & PALITRA për të prezantuar tapetin e produkteve të kompanisë si një element i dekorimit të brendshëm në ekspozitën MosBuild 2016. Elementi mbizotërues i konceptit estetik të stendës është pjergulla. Skajet e trarëve të çatisë vendosen jashtë stendës dhe bëjnë iluzionin e transformimit të brendshëm në pjesën e jashtme. Hapësira e stendës së organizuar nga harqet dhe trarët, fragmente muresh me letër-muri dhe krijojnë efektin e hapjes.

Emri i Projektit : AS & Palitra, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Legjenda e dizajnit të ditës

Dizajnerët legjendarë dhe veprat e tyre fituese të çmimeve.

Legends Design janë dizajnerë jashtëzakonisht të famshëm, të cilët e bëjnë Botën tonë një vend më të mirë me modelet e tyre të mira. Zbuloni stilistët legjendar dhe modelet e tyre inovative të produkteve, veprat origjinale të artit, arkitekturën krijuese, modelet e pazgjidhura të modës dhe strategjitë e dizajnit. Shijoni dhe eksploroni veprat origjinale të projektimit të stilistëve, artistëve, arkitektëve, inovatorëve dhe markave në të gjithë botën. Frymëzohuni nga modelet krijuese.