Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

AS & Palitra

Dizajni I Ekspozitës Qëllimi kryesor i stendës AS & PALITRA për të prezantuar tapetin e produkteve të kompanisë si një element i dekorimit të brendshëm në ekspozitën MosBuild 2016. Elementi mbizotërues i konceptit estetik të stendës është pjergulla. Skajet e trarëve të çatisë vendosen jashtë stendës dhe bëjnë iluzionin e transformimit të brendshëm në pjesën e jashtme. Hapësira e stendës së organizuar nga harqet dhe trarët, fragmente muresh me letër-muri dhe krijojnë efektin e hapjes.

Emri i Projektit : AS & Palitra, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Intervistë për hartimin e ditës

Intervista me stilistë me famë botërore.

Lexoni intervistat dhe bisedat e fundit mbi projektimin, krijimtarinë dhe inovacionin midis gazetarit të dizajnit dhe stilistëve, artistëve dhe arkitektëve me famë botërore. Shihni projektet më të fundit të projektimit dhe modelet e çmimeve nga stilistë, artistë, arkitektë dhe inovatorë të famshëm. Zbuloni njohuri të reja mbi kreativitetin, inovacionin, artet, modelin dhe arkitekturën. Mësoni rreth proceseve të projektimit të stilistëve të shkëlqyeshëm.