Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

AS & Palitra

Dizajni I Ekspozitës Qëllimi kryesor i stendës AS & PALITRA për të prezantuar tapetin e produkteve të kompanisë si një element i dekorimit të brendshëm në ekspozitën MosBuild 2016. Elementi mbizotërues i konceptit estetik të stendës është pjergulla. Skajet e trarëve të çatisë vendosen jashtë stendës dhe bëjnë iluzionin e transformimit të brendshëm në pjesën e jashtme. Hapësira e stendës së organizuar nga harqet dhe trarët, fragmente muresh me letër-muri dhe krijojnë efektin e hapjes.

Emri i Projektit : AS & Palitra, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.