Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

AS & Palitra

Dizajni I Ekspozitës Qëllimi kryesor i stendës AS & PALITRA për të prezantuar tapetin e produkteve të kompanisë si një element i dekorimit të brendshëm në ekspozitën MosBuild 2016. Elementi mbizotërues i konceptit estetik të stendës është pjergulla. Skajet e trarëve të çatisë vendosen jashtë stendës dhe bëjnë iluzionin e transformimit të brendshëm në pjesën e jashtme. Hapësira e stendës së organizuar nga harqet dhe trarët, fragmente muresh me letër-muri dhe krijojnë efektin e hapjes.

Emri i Projektit : AS & Palitra, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.