Revista Design
Revista Design
Dizajni I Ekspozitës

AS & Palitra

Dizajni I Ekspozitës Qëllimi kryesor i stendës AS & PALITRA për të prezantuar tapetin e produkteve të kompanisë si një element i dekorimit të brendshëm në ekspozitën MosBuild 2016. Elementi mbizotërues i konceptit estetik të stendës është pjergulla. Skajet e trarëve të çatisë vendosen jashtë stendës dhe bëjnë iluzionin e transformimit të brendshëm në pjesën e jashtme. Hapësira e stendës së organizuar nga harqet dhe trarët, fragmente muresh me letër-muri dhe krijojnë efektin e hapjes.

Emri i Projektit : AS & Palitra, Emri i stilistëve : Viktor Bilak, Emri i klientit : EXPOLEVEL.

AS & Palitra Dizajni I Ekspozitës

Ky dizajn i mirë është një fitues i çmimit të dizajnit në konkursin e dizajnit të paketimit. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e projektuesve të dizajnuesve fitues të çmimeve për të zbuluar shumë vepra të tjera të reja, inovative, origjinale dhe krijuese të paketimit.

Designer i ditës

Dizajnerët, artistët dhe arkitektët më të mirë në botë.

Dizajni i mirë meriton njohje të madhe. Do ditë, ne jemi të kënaqur të paraqesin dizajnerë të mahnitshëm të cilët krijojnë dizajne origjinale dhe inovative, arkitekturë të mahnitshme, modë elegant dhe grafikë krijuese. Sot, ne po ju paraqesim një nga projektuesit më të mëdhenj në botë. Kontrolloni një portofol të projektimit fitues të çmimeve sot dhe merrni frymëzimin tuaj të përditshëm të projektimit.