Revista Design
Revista Design
Librari

Chongqing Zhongshuge

Librari Përfshirja e peizazhit të shkëlqyeshëm të Chongqing në librari, projektuesi ka krijuar një hapësirë ku vizitorët mund të ndjehen si në Chongqing simpatik ndërsa lexojnë. Gjithsej janë pesë lloje të zonës së leximit, secila prej të cilave është si një vend i mrekullueshëm me tipare dalluese. Libraria e librave Chongqing Zhongshuge u ka siguruar konsumatorëve një përvojë më të zbukuruar që nuk janë në gjendje të fitojnë përmes blerjeve në internet.

Emri i Projektit : Chongqing Zhongshuge, Emri i stilistëve : Li Xiang, Emri i klientit : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Librari

Ky dizajn i jashtëzakonshëm është një fitues i çmimit të dizajnit platin në konkursin e dizajnit të lodrave, lojërave dhe produkteve hobi. Ju patjetër që duhet të shihni portofolin e dizajnuesve fitues të çmimeve të platinit për të zbuluar shumë lodra të reja, inovative, origjinale dhe krijuese, lojëra dhe hobi të projektimit të produkteve.

Dizajni i ditës

Dizajn i mahnitshëm. Dizajn i mirë. Dizajni më i mirë.

Modelet e mira krijojnë vlerë për shoqërinë. Do ditë kemi një projekt të veçantë të projektimit që demonstron përsosmëri në dizajn. Sot, ne jemi të kënaqur të shfaqim një model fitues të çmimeve që bën një ndryshim pozitiv. Do të shfaqim modele më të shkëlqyera dhe inspiruese çdo ditë. Sigurohuni që të na vizitoni çdo ditë për të shijuar produkte dhe projekte të reja të dizajnit të mirë nga dizajnerët më të mëdhenj në të gjithë botën.