Revista Design
Revista Design
Goma Transformuese

T Razr

Goma Transformuese Në të ardhmen e afërt, lulëzimi i zhvillimit të transportit elektrik është në derë. Si prodhues i pjesëve të makinave, Maxxis vazhdon të mendojë se si mund të hartojë një sistem të realizueshëm të zgjuar që mund të marrë pjesë në këtë prirje dhe madje të ndihmojë në përshpejtimin e tij. T Razr është një gomë e zgjuar e zhvilluar për nevojën. Sensorët e saj të integruar zbulojnë në mënyrë aktive kushte të ndryshme të drejtimit dhe sigurojnë sinjale aktive për të shndërruar gomën. Triget e zmadhuara shtrihen dhe ndryshojnë zonën e kontaktit në përgjigje të sinjalit, prandaj përmirësojnë punën e tërheqjes.

Prodhuesi I Çajit

Grundig Serenity

Prodhuesi I Çajit Serenity është një prodhues bashkëkohor i çajit që përqendrohet në përvojën e gëzueshme të përdoruesit. Projekti kryesisht përqendrohet në elementët estetikë dhe përvojën e përdoruesit pasi qëllimi kryesor sugjeron që produkti të jetë i ndryshëm nga produktet ekzistuese. Dock i krijuesit të çajit është më i vogël se trupi i cili lejon produktin të shikojë në tokë që sjell identitet unik. Trupi i lakuar pak i kombinuar me sipërfaqe me feta gjithashtu mbështet identitetin unik të produktit.

Llambadari

Lory Duck

Llambadari Lory Duck është projektuar si një sistem pezullimi i mbledhur nga modulet e bëra prej bronzi dhe qelqi epoksi, secila ngjan me një rosë që rrëshqet pa mundime përmes ujërave të ftohta. Modulet gjithashtu ofrojnë konfigurim; me një prekje, secila mund të rregullohet që të përballet me çdo drejtim dhe të varet në çdo lartësi. Forma themelore e llambës lindi relativisht shpejt. Sidoqoftë, duheshin muaj hulumtimi dhe zhvillimi me prototipe të panumërta për të krijuar ekuilibrin e tij të përsosur dhe pamjen më të mirë nga të gjitha këndvështrimet e mundshme.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Hybrid Beauty

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Dizajni i koleksionit Hybrid Beauty është përdorimi i prerjes si mekanizëm i mbijetesës. Karakteristikat e themeluara të lezetshme janë shirita, ruffles, dhe lule, dhe ato riparohen nga teknikat tradicionale të miliardave dhe couture. Kjo rikrijon teknikat e vjetra të couture në hibrid modern, i cili është romantik, i errët, por edhe i përjetshëm. I gjithë procesi i projektimit të Hybrid Beauty promovon qëndrueshmërinë për të krijuar dizajne pa kohë.

Porti I Lehtë Qyteti I Ardhshëm Hekurudhor

Light Portal

Porti I Lehtë Qyteti I Ardhshëm Hekurudhor Drita Portal është masterplan i Yibin Highspeed Rail City. Një reformë e stilit të jetës rekomandon për të gjitha moshat gjatë gjithë vitit. Pranë stacionit hekurudhor me shpejtësi të lartë Yibin e cila funksiononte që nga qershori i vitit 2019, Yibin Greenland Center përbëhet nga 160 metra Binjakë Kulla me përdorim të përzier integruar arkitekturën dhe natyrën me Bulevardin e peizazhit 1 km të gjatë. Yibin ka një histori për më shumë se 4000 vjet, duke grumbulluar mençuri dhe kulturë ashtu si sedimenti në lum shënoi zhvillimin e Yibin. Kullat Binjake shërbejnë si një portal i lehtë për të udhëzuar vizitorët, si dhe një pikë referimi për banorët që të mblidhen.

Klinika Dentare

Clinique ii

Klinika Dentare Clinique ii është një klinikë private ortodontike për një udhëheqës të mendimit dhe lumarin, i cili po aplikon dhe hulumton teknikat dhe materialet më të përparuara në disiplinën e tij. Arkitektët parashikuan një koncept implantesh të bazuar në përdorimin tipik ortodontik të pajisjeve mjekësore me precizion të lartë si parim dizajni në të gjithë hapësirën. Sipërfaqet e brendshme të murit dhe mobiljet bashkohen pa probleme në një guaskë të bardhë me një spërkatje të korianës së verdhë, ku implantohet teknologjia mjekësore e sipër.