Revista Design
Revista Design
Agjensia E Pasurive Të Patundshme

The Ribbon

Agjensia E Pasurive Të Patundshme Të tilla si "Vallëzimi i Shiritit", me shkallë hapësinore të hapur, hapësira e përgjithshme është e bardhë, shfrytëzoni konceptin e postimit të mobiljeve, formoni një marrëdhënie që lidhet me hapësirën, më e veçanta është marrëdhënia midis murit dhe kabinetit, integroni tavolinë me tavan dhe tokë, shpërthen seksionin nga gjeometria e parregullt me qëllim, jo vetëm që mbulojnë sasinë e tepërt të defekteve të rrezes, por gjithashtu tregojnë konceptin modern modern, duke treguar një ide abstrakte të stilit kurbë të shiritit përmes reflektimit të dritës.

Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme

MIX C SALES CENTRE

Qendra E Shitjes Së Pasurive Të Paluajtshme është një qendër shitje e pasurive të patundshme. Forma origjinale arkitektonike është një kuti katrore prej qelqi. Dizajni i përgjithshëm i brendshëm mund të shihet nga pjesa e jashtme e ndërtesës dhe dizajni i brendshëm reflektohet plotësisht nga lartësia e ndërtesës. Ekzistojnë katër fusha funksioni, zona e ekranit multimedia, zona e shfaqjes së modelit, zona e divanit negociues dhe zona e shfaqjes së materialit. Katër fushat e funksionit duken të shpërndara dhe të izoluara. Kështu që ne aplikuam një shirit për të lidhur të gjithë hapësirën për të arritur dy koncepte të projektimit: 1. lidhja e zonave të funksionit 2. Formimi i lartësisë së ndërtesës.

Ndërtesa E Zyrës

FLOW LINE

Ndërtesa E Zyrës Hapësira në vend është e parregullt dhe e lakuar për shkak të murit të jashtëm të ndërtesës. Prandaj projektuesi zbaton konceptin e linjave të rrjedhës në këtë rast me shpresën për të krijuar një ndjenjë të rrjedhës dhe përfundimisht e kthyer në linja rrjedhëse. Së pari, kemi shkatërruar murin e jashtëm ngjitur me korridorin publik dhe kemi aplikuar tre zona funksionimi, Ne kemi përdorur një vijë rrjedhëse për të qarkulluar të tre zonat dhe linja e rrjedhës është gjithashtu hyrja në pjesën e jashtme. Kompania është e ndarë në pesë departamente, dhe ne përdorim pesë linja për t'i përfaqësuar ato.

Ekspozita E Projektimit / Shitjes

dieForm

Ekspozita E Projektimit / Shitjes Bothshtë si dizajni ashtu edhe koncepti i ri operacional që e bëjnë ekspozitën "dieForm" kaq inovative. Të gjitha produktet e sallë ekspozite virtuale janë fizikisht në ekran. Vizitorët nuk janë hutuar nga produkti, as nga reklamimi dhe as nga stafi i shitjeve. Informacione shtesë për secilin produkt mund të gjenden në ekranet multimedia ose përmes kodit QR në sallë ekspozite virtuale (aplikacioni dhe uebsajti), ku produktet gjithashtu mund të porositen në vend. Koncepti lejon që një gamë emocionuese e produkteve të shfaqet duke theksuar produktin sesa markën.

Stenda E Panairit Të Tregtisë Globale Për Krijimin E Lodrave

The Wave

Stenda E Panairit Të Tregtisë Globale Për Krijimin E Lodrave Frymëzuar nga parimi japonez i "qetësisë aktive", dizajni kombinon elemente racional dhe emocional në një entitet. Arkitektura duket minimale dhe e qetë nga jashtë. Ende mund të ndjeni një forcë të jashtëzakonshme që rrezaton prej saj. Nën magjinë e saj, ju kuriozisht rrëshqitni në brendësi. Pasi të jeni brenda, ju e gjeni veten në një mjedis befasues, duke shpërthyer me energji dhe të mbushur me mure të mëdha mediatike që shfaqin animacione energjike, abstrakte. Në këtë mënyrë, qëndrimi bëhet një përvojë e paharrueshme për vizitorët. Koncepti portretizon ekuilibrin asimetrik që gjejmë në natyrë dhe në zemër të estetikës japoneze.

Dyqan

Family Center

Dyqan Ka disa arsye pse e mbylla murin e përparëm të gjatë (30 metra). Një, ishte se lartësia e ndërtesës ekzistuese ishte vërtet e pakëndshme, dhe unë nuk kisha leje ta prekja! Së dyti, duke mbyllur fasadën e përparme, fitova 30 metra hapësirë në mur brenda. Sipas studimit tim të përditshëm të statistikave vëzhguese, shumica e blerësve zgjodhën të futen brenda dyqanit vetëm për shkak të kuriozitetit, dhe të shohin se çfarë po ndodh pas kësaj fasade Forma kurioze.