Revista Design
Revista Design
Shtëpi Private

The Cube

Shtëpi Private Për të krijuar një përvojë jetësore cilësore dhe për të ripërcaktuar imazhin e një ndërtese banimi në Kuvajt ndërsa ruajtjen e kërkesave klimatike dhe nevojave të intimitetit të diktuara nga kultura arabe, ishin sfidat kryesore me të cilat përballet projektuesi. Shtëpia e Kubit është një strukturë prej katër katëshe e strukturës prej çeliku prej çeliku e cila bazohet në shtimin dhe zbritjen brenda një kubi duke krijuar një përvojë dinamike midis hapësirave të brendshme dhe të jashtme për të shijuar dritën natyrore dhe pamjen e peizazhit gjatë gjithë vitit.

Shtëpi Në Fermë

House On Pipes

Shtëpi Në Fermë Një rrjet tubash prej çeliku të hollë të hedhur në një mënyrë të mprehtë minimizuar gjurmën e ndërtesës ndërsa siguron ngurtësinë dhe stabilitetin për të ngritur hapësirën e jetesës mbi këtë. Në përputhje me qasjen minimale të ikonave, kjo shtëpi në fermë është projektuar në kuadrin e pemëve ekzistuese për të zvogëluar fitimin e brendshëm të nxehtësisë. Kjo u ndihmua më tej nga tronditja e qëllimshme e blloqeve të hirit të Fly-it në fasadë me zbrazëtinë dhe hijen që rezulton duke e ftohur ndërtesën. Ngjitja e shtëpisë gjithashtu siguroi që Peizazhi ishte i pandërprerë dhe pamjet ishin të pakufizuara.

Shtëpi

Basalt

Shtëpi Ndërtuar për rehati, si dhe për të qenë elegant. Ky dizajn është vërtet tërheqës dhe tërheqës brenda dhe jashtë. Karakteristikat përfshijnë dru lisi, dritare të bëra për të sjellë shumë diell, dhe është qetësuese për sytë. Isshtë magjepsës nga bukuria dhe teknika e tij. Pasi të jeni në këtë shtëpi, nuk mund të mos vini re qetësinë dhe ndjenjën e oazës që ju merr përsipër. Flladi i pemëve dhe rrethinës me rrezet e diellit e bën këtë shtëpi një vend unik për të jetuar larg jetës së ngjeshur të qytetit. Shtëpia e Bazaltit është ndërtuar për të kënaqur dhe akomoduar një larmi njerëzish.

Oborri Dhe Dizajni I Kopshtit

Shimao Loong Palace

Oborri Dhe Dizajni I Kopshtit Duke përdorur një organizim të arsyeshëm të gjuhës natyrore dhe të rrjedhshme të peizazhit, oborri lidhen me njëri-tjetrin në dimensione të shumta, të përshkuara me njëri-tjetrin dhe shndërrohen pa probleme. Duke përdorur strategjinë vertikale me shkathtësi, diferenca prej 4 metrash në lartësi do të kthehet në pikëpamjen dhe veçorinë e projektit, duke krijuar një peizazh të oborrit shumë-niveli, artistik, të gjallë, natyror.

Rinovimi I Skelës

Dongmen Wharf

Rinovimi I Skelës Dorëza e Dongmen është një kamionç i vjetër me mijëvjeçarë në lumin nënë të Chengdu. Për shkak të raundit të fundit të "rinovimit të qytetit të vjetër", zona është shkatërruar dhe rindërtuar në thelb. Projekti është të prezantojë një pamje historike të lavdishme përmes ndërhyrjes së artit dhe teknologjisë së re në një sit kulturor të qytetit që është zhdukur, dhe të aktivizojë dhe ri-investojë infrastrukturën urbane të gjumit të gjatë në domenin publik urban.

Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hoteli ndodhet në Luzhou, Provinca Sichuan, një qytet i njohur për verën e tij, dizajni i të cilit është frymëzuar nga shpella lokale e verës, një hapësirë që ngjall një dëshirë të fortë për të eksploruar. Lobi është rindërtimi i shpellës natyrore, lidhja vizuale e lidhur me të cilën shtrin konceptin e shpellës dhe strukturën urbane lokale në hoteln e brendshëm, duke formuar kështu një bartës kulturor të veçantë. Ne e vlerësojmë ndjenjën e pasagjerit kur qëndron në hotel, dhe gjithashtu shpresojmë që cilësi e materialit si dhe atmosfera e krijuar mund të perceptohen në një nivel më të thellë.