Revista Design
Revista Design
Kutia E Dhuratave

Jack Daniel's

Kutia E Dhuratave Kuti dhuratash luksoze për Uiski Tenesi nga Jack Daniel nuk është vetëm një kuti e rregullt, përfshirë një shishe brenda. Kjo ndërtim unik i paketave u zhvillua për tipar të shkëlqyeshëm të dizajnit por edhe për shpërndarjen e sigurt të shisheve në të njëjtën kohë. Falë dritareve të mëdha të hapura mund të shohim në të gjithë kutinë. Drita që vjen direkt përmes kutisë nxjerr në pah ngjyrën origjinale të uiski dhe pastërtinë e produktit. Edhe pse të dy anët e kutisë janë të hapura, ngurtësia rrotulluese është e shkëlqyeshme. Kutia e dhuratave është bërë plotësisht nga kartoni dhe është e petëzuar plotësisht me elemente stampimi të nxehtë dhe embossing.

Gjoksi I Mbathjeve

Labyrinth

Gjoksi I Mbathjeve Labirinti nga ArteNemus është një gjoks i sirtarëve, pamja arkitektonike e së cilës theksohet nga rruga rrëmujore e rimeso së saj, që të kujton rrugët në një qytet. Konceptimi dhe mekanizmi i mrekullueshëm i sirtarëve plotësojnë skicën e tij të nënvlerësuar. Ngjyrat e kundërta të rimeso dhe rimeso të zezë me gëzof, si dhe artizanati me cilësi të lartë nënvizojnë pamjen ekskluzive të Labyrinth.

Arti Pamor

Scarlet Ibis

Arti Pamor Projekti është një sekuencë e pikturave dixhitale të Scarlet Ibis dhe ambientit të tij natyror, me theks të veçantë ngjyrën dhe ngjyrimin e tyre të gjallë që intensifikohet ndërsa zogu rritet. Puna zhvillohet midis rrethinës natyrore duke kombinuar elemente reale dhe imagjinare që ofrojnë veçori unike. Ibis i kuq është një zog vendas i Amerikës së Jugut që jeton në brigjet dhe kënetat e Venezuelës veriore dhe ngjyra e kuqe e gjallë përbën një spektakël vizual për shikuesin. Ky dizajn synon të nxjerrë në pah fluturimin e këndshëm të ibisit të kuqërremtë dhe ngjyrat e gjalla të faunës tropikale.

Logoja

Wanlin Art Museum

Logoja Ndërsa Wanlin Muzeu i Artit ishte vendosur në kampusin e Universitetit Wuhan, krijimtaria jonë duhej të pasqyronte karakteristikat e mëposhtme: Një pikë qendrore takimi që studentët të nderojnë dhe vlerësojnë artin, ndërsa paraqesin aspekte të një galerie tipike arti. Ajo gjithashtu duhej të binte si 'humaniste'. Ndërsa studentët e kolegjit qëndrojnë në vijën fillestare të jetës së tyre, ky muze i artit vepron si një kapitull hapës për vlerësimin e artit të studentëve, dhe arti do t'i shoqërojë ata gjatë gjithë jetës.

Logoja

Kaleido Mall

Logoja Kaleido Mall ofron vende të shumta argëtimi, duke përfshirë qendrën tregtare, një rrugë këmbësorësh dhe një planifikim. Në këtë model, projektuesit përdorën modele të një kaleidoskopi, me objekte të lirshme, me ngjyra, si rruaza ose guralecë. Kaleidoskopi rrjedh nga Greqia e Lashtë καλός (e bukur, bukuria) dhe εἶδος (ajo që shihet). Si pasojë, modelet e ndryshme reflektojnë shërbime të ndryshme. Format ndryshojnë vazhdimisht, duke demonstruar se Mall përpiqet të befasojë dhe magjepsë vizitorët.

Gjoksi I Mbathjeve

Black Labyrinth

Gjoksi I Mbathjeve Black Labyrinth nga Eckhard Beger për ArteNemus është një gjoks vertikal i mbathjeve me 15 sirtarë që tërheq frymëzimin e tij nga dollapët mjekësorë aziatikë dhe stili Bauhaus. Pamja e saj e errët arkitektonike është sjellë në jetë përmes rrezeve të ndritshme të marqeve me tre pika fokale të cilat janë pasqyruar rreth strukturës. Konceptimi dhe mekanizmi i sirtarëve vertikalë me ndarjen e tyre rrotulluese përcjellin pjesën pamjen e saj intriguese. Struktura e drurit është e mbuluar me rimeso të lyer me të zezë ndërsa marquetry është bërë në panje me flakë. Rimeso është lyer me vaj për të arritur një fund saten.