Revista Design
Revista Design
Skulptura E Dritës Kristal

Grain and Fire Portal

Skulptura E Dritës Kristal E përbërë nga druri dhe kristali kuarc, kjo skulpturë organike e lehtë përdor dru me burim të qëndrueshëm nga një stoq rezervë prej druri teak të moshuar. E veshur për dekada nga dielli, era dhe shiu, druri më pas është formuar me dorë, i tundur, i djegur dhe i mbaruar në një enë për mbajtjen e ndriçimit LED dhe përdorimin e kristaleve të kuarcit si një shpërndarës natyral. Kristale kuarc natyrore të pandryshuara 100% përdoren në secilën skulpturë dhe janë të vjetra afërsisht 280 milion vjet. Përdoren një shumëllojshmëri e teknikave të mbarimit të drurit, duke përfshirë metodën Shou Sugi Ban të përdorimit të zjarrit për ruajtjen dhe ngjyrën e kundërta.

Aplikacioni Celular

DeafUP

Aplikacioni Celular Shurdhimi nxit rëndësinë e arsimit dhe përvojës profesionale për komunitetin e të shurdhërve në Evropën Lindore. Ata krijojnë një mjedis ku profesionistët e dëgjimit dhe studentët e shurdhër mund të takohen dhe bashkëpunojnë. Puna së bashku do të jetë një mënyrë e natyrshme për të fuqizuar dhe motivuar njerëzit e shurdhër që të bëhen më aktivë, të rrisin talentin e tyre, të mësojnë aftësi të reja, të bëjnë një ndryshim.

Uebfaqja

Tailor Made Fragrance

Uebfaqja Tailor Made Fragrance lindi nga përvoja e një kompanie italiane e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e paketimeve parësore për aromat, kujdesin e lëkurës, ngjyrat kozmetike dhe sektorët e aromave shtëpiake. Roli i Webgriffe ishte të mbështeste Strategjinë e Biznesit të klientit duke hartuar një zgjidhje që favorizonte ndërgjegjësimin e markës dhe fillimin e Njësisë së re të Biznesit të përqendruar në përdoruesit që të krijojnë parfumet e tyre unike dhe plotësisht të personalizuara, hapa të parë të një procesi të gjerë të rritjes industriale dhe segmentimi i ofertës B2B.

Etiketa E Birrës

Carnetel

Etiketa E Birrës Një model i etiketës së birrës në stilin Art Nouveau. Etiketa e birrës gjithashtu përmban shumë detaje rreth procesit të krijimit të birrës. Dizajni gjithashtu përshtatet në dy shishe të ndryshme. Kjo mund të bëhet thjesht duke shtypur modelin në ekran 100 përqind dhe madhësi 70 përqind. Etiketa është e lidhur me një bazë të dhënash, e cila siguron që çdo shishe të marrë një numër unik mbushjeje.

Identiteti I Markës

BlackDrop

Identiteti I Markës Ky është një strategji personale e Markës dhe Projekti i Identitetit. BlackDrop është një zinxhir dyqanesh dhe markë që shet dhe shpërndan kafe. BlackDrop është një projekt personal i zhvilluar fillimisht për të vendosur tonin dhe drejtimin krijues për biznes personal krijues të pavarur. Ky Identiteti i Markës është krijuar me qëllim të pozicionimit të Aleksit si një konsulent i besueshëm i markave në komunitetin e fillimit. BlackDrop qëndron për një markë fillestare të shkëlqyeshme, bashkëkohore, transparente që synon të bëhet një markë pa kohë, e njohur, udhëheqëse e industrisë.

Seria Fotografike

U15

Seria Fotografike Projekti i artistëve përfiton nga tiparet e ndërtesës U15 për të krijuar një shoqatë me elementë natyrorë të pranishëm në imagjinatën kolektive. Duke përfituar nga struktura e ndërtesës dhe pjesët e saj, si ngjyrat dhe format e saj, ata përpiqen të evokojnë më shumë lokacione specifike si Pylli i Gurit Kinez, Kulla e Djallit Amerikan, si ikona gjenerike natyrore si ujëvarat, lumenjtë dhe shpatet shkëmbore. Për të dhënë një interpretim të ndryshëm në çdo tablo, artistët eksplorojnë ndërtesën përmes një qasje minimaliste, duke përdorur kënde dhe këndvështrime të ndryshme.