Revista Design
Revista Design
Tastierë

Mabrada

Tastierë Një tastierë unike e bërë nga druri i pikturuar me fund gurësh, duke shfaqur një mulli të vjetër autentik kafe, i cili kthehet në periudhën osmane. Një ftohës jordanez i kafesë (Mabrada) u riprodhua dhe u skalit për të qëndruar si një nga këmbët në anën e kundërt të konzollës, ku ulet mulli, duke krijuar një pjesë interesante për një holl ose dhomë të gjallë.

Identiteti I Korporatës

Jae Murphy

Identiteti I Korporatës Hapësira negative përdoret sepse i bën shikuesit kuriozë dhe pasi ta provojnë atë moment Aha, ata menjëherë e pëlqejnë atë dhe e mësojnë përmendsh. Shenja e logos ka inicialet J, M, kamerën dhe trekëmbëshin e përfshirë në hapësirën negative. Meqenëse Jae Murphy shpesh fotografon fëmijë, shkallët e mëdha, të formuara me emër, dhe kamera me vend të ulët sugjerojnë që fëmijët të jenë të mirëpritur. Përmes modelimit të Identitetit të Korporatës, ideja negative për hapësirën nga logoja është zhvilluar më tej. Ajo shton një dimension të ri për çdo artikull dhe e bën parullën, Një pamje e pazakontë e së zakonshmes, të qëndrojë e vërtetë.

Dy Vendesh

Mowraj

Dy Vendesh Mowraj është një dy vendesh i krijuar për të mishëruar frymën e stileve etnike egjiptiane dhe gotike. Forma e saj ishte nxjerrë nga Nowrag, versioni egjiptian i parmakut të ndryshuar për të mishëruar dhunti gotike pa kompromentuar thelbin e tij etnik antediluian. Dizajni është i veshur me ngjyrosje të zezë, me gdhendje të punuar me dorë etnike në të dy krahët dhe këmbët, si dhe tapiceri të pasur prej kadifeje, të aksesuara me bulona dhe unaza tërheqëse, duke i dhënë asaj një mesjetare të hedhur si pamja gotike.

Identiteti I Korporatës

Predictive Solutions

Identiteti I Korporatës Predictive Solutions është një ofrues i produkteve softuerike për analitikë prognostikë. Produktet e kompanisë përdoren për të bërë parashikime duke analizuar të dhënat ekzistuese. Marka e kompanisë - sektorët e një rrethi - i ngjan grafikëve të byrekëve dhe gjithashtu një imazh shumë të stilizuar dhe të thjeshtuar të një syri në profil. Platforma e markës "hedh dritë" është një shtysë për të gjitha grafikat e markës. Të dy format, ndryshimet, lëngjet abstrakte dhe ilustrimet e thjeshtuara tematike përdoren si grafikë shtesë në aplikacione të ndryshme.

Identiteti I Korporatës

Glazov

Identiteti I Korporatës Glazov është një fabrikë e mobiljeve në një qytet me të njëjtin emër. Fabrika prodhon mobilje të lira. Meqenëse dizajni i mobiljeve të tilla është mjaft gjenerik, u vendos që koncepti i komunikimit të bazohet në shkronjat origjinale 3D "prej druri", fjalët e përbëra nga letra të tilla simbolizojnë grupe mobiljesh. Letrat përbëjnë fjalët "mobilje", "dhomë gjumi" etj ose emrat e koleksionit, ato pozicionohen në mënyrë që të ngjajnë me copa mobiljesh. Shkronjat 3D të përshkruara janë të ngjashme me skemat e mobiljeve dhe mund të përdoren në shkrimi ose mbi sfondet fotografike për identifikimin e markës.

Typface

Red Script Pro typeface

Typface Red Script Pro është një font unik i frymëzuar nga teknologjitë dhe pajisjet e reja për format alternative të komunikimit, duke na lidhur në mënyrë harmonike me format e saj falas të letrave. Frymëzuar nga iPad dhe i dizajnuar në Brushes, është shprehur në një stil unik shkrimi. Ai përmban anglisht, greqisht si dhe alfabetin cirilik dhe mbështet mbi 70 gjuhë.