Revista Design
Revista Design
Vlerësimi I Artit

The Kala Foundation

Vlerësimi I Artit Ka kohë që ekziston një treg global për pikturat indiane, por interesi për artin indian ka mbetur prapa në SHBA. Për të ndërgjegjësuar rreth stileve të ndryshme të pikturave popullore indiane, Fondacioni Kala është krijuar si një platformë e re për të ekspozuar pikturat dhe për t'i bërë ato më të aksesueshme në një treg ndërkombëtar. Fondacioni përbëhet nga një faqe interneti, aplikacioni celular, ekspozitë me libra editoriale dhe produkte që ndihmojnë në kapërcimin e hendekut dhe lidhjen e këtyre pikturave me një audiencë më të madhe.

Ndriçimi

Mondrian

Ndriçimi Llamba e pezullimit Mondrian arrin emocionet përmes ngjyrave, vëllimeve dhe formave. Emri të çon në frymëzimin e tij, piktori Mondrian. Është një llambë varëse me formë drejtkëndore në një bosht horizontal të ndërtuar nga disa shtresa akriliku me ngjyrë. Llamba ka katër pamje të ndryshme duke përfituar nga ndërveprimi dhe harmonia e krijuar nga gjashtë ngjyrat e përdorura për këtë kompozim, ku forma ndërpritet nga një vijë e bardhë dhe një shtresë e verdhë. Mondrian lëshon dritë si lart ashtu edhe poshtë duke krijuar ndriçim të shpërndarë, jo invaziv, i rregulluar nga një telekomandë me valë që mund të zbehet.

Kapëse Trap

Dbgripper

Kapëse Trap Ky është një mjet fitnesi i sigurt dhe i mirë për të gjitha moshat. Veshje e butë me prekje në sipërfaqe, duke ofruar një ndjesi mëndafshi. Bërë nga silikoni 100% i riciklueshëm me formulë të veçantë materiali që prodhon 6 nivele të ndryshme fortësie, me madhësi dhe peshë të ndryshme, ofrojnë trajnim opsional të forcës së kapjes. Kapëse dore gjithashtu mund të vendoset në prerjen e rrumbullakosur në të dy anët e shiritit të shtangës duke i shtuar peshë për stërvitjen e muskujve të krahut deri në 60 lloje të kombinimeve të ndryshme të forcës. Ngjyrat tërheqëse nga drita në errësirë, tregojnë forcën dhe peshën nga e lehta në të rëndë.

Vazo

Canyon

Vazo Vazoja e luleve e punuar me dorë u prodhua nga 400 copa llamarine prerëse precize me lazer me trashësi të ndryshme, të vendosura shtresë pas shtrese dhe e salduar pjesë-pjesë, duke demonstruar një skulpturë artistike të vazos së luleve, të paraqitur në një model të detajuar të kanionit. Shtresat e grumbullimit të metaleve tregojnë teksturën e seksionit të kanionit, duke rritur gjithashtu skenarët me ambient të ndryshëm, duke krijuar efekte të teksturës natyrore në ndryshim të parregullt.

Karrige

Stool Glavy Roda

Karrige Stool Glavy Roda mishëron cilësitë e qenësishme të Kryefamiljarit: integritet, organizim dhe vetëdisiplinë. Këndet e drejta, forma rrethi dhe drejtkëndëshi në kombinim me elementë ornamenti mbështesin lidhjen e së shkuarës me të tashmen, duke e bërë karrigen si objekt të përjetshëm. Karrigia është prej druri me përdorimin e veshjeve miqësore me mjedisin dhe mund të lyhet në çdo ngjyrë të dëshiruar. Stoli Glavy Roda do të përshtatet natyrshëm në çdo brendshme të një zyre, hoteli ose shtëpie private.

Çmim

Nagrada

Çmim Ky dizajn është realizuar për të kontribuar në normalizimin e jetës gjatë izolimit, si dhe për të krijuar një çmim special për fituesit e turneve online. Dizajni i çmimt përfaqëson transformimin e një pengu në një mbretëreshë, si një njohje e përparimit të lojtarit në shah. Çmimi përbëhet nga dy figura të sheshta, Mbretëresha dhe Pengu, të cilat futen në njëra-tjetrën për shkak të vrimave të ngushta që formojnë një filxhan të vetëm. Dizajni i çmimt është i qëndrueshëm falë çelikut inox dhe është i përshtatshëm për t'u transportuar te fituesi me postë.