Revista Design
Revista Design
Dyqan

Formal Wear

Dyqan Dyqanet e veshjeve për burra shpesh ofrojnë brendshme neutrale që ndikojnë negativisht në disponimin e vizitorëve dhe për këtë arsye ulin përqindjen e shitjeve. Për të tërhequr njerëzit jo vetëm për të vizituar një dyqan, por edhe për të blerë produkte që prezantohen atje, hapësira duhet të frymëzojë dhe nxisë një gëzim të mirë. Kjo është arsyeja pse dizajni i kësaj dyqan përdor veçori të veçanta të frymëzuara nga artizanati i qepjes dhe detaje të ndryshme që do të tërheqin vëmendjen dhe përhapin një humor të mirë. Paraqitja në hapësirë e hapur që u nda në dy zona është krijuar gjithashtu për lirinë e klientëve gjatë blerjeve.

Straightener Për Flokët

Nano Airy

Straightener Për Flokët Hekuri i ndrequr me ajër Nano kombinon materiale veshje nano-qeramike me teknologji inovative të hekurit negativ, i cili sjell flokët butësisht dhe me shkëlqim në formën e drejtë shpejt. Falë sensorit të magnetit në pjesën e sipërme të kapakut dhe trupit, pajisja fiket automatikisht kur kapaku është i mbyllur, i cili është i sigurt për t'u transportuar. Trupi kompakt me modelin USB të rikarikueshëm wireless është i lehtë për tu ruajtur në çantë dhe mbartur, duke ndihmuar femrat të mbajnë një hairstyle elegante në çdo kohë, në çdo vend. Skema e ngjyrave të bardhë dhe rozë i jep pajisjes një karakter femëror.

Aplikacioni Celular

DeafUP

Aplikacioni Celular Shurdhimi nxit rëndësinë e arsimit dhe përvojës profesionale për komunitetin e të shurdhërve në Evropën Lindore. Ata krijojnë një mjedis ku profesionistët e dëgjimit dhe studentët e shurdhër mund të takohen dhe bashkëpunojnë. Puna së bashku do të jetë një mënyrë e natyrshme për të fuqizuar dhe motivuar njerëzit e shurdhër që të bëhen më aktivë, të rrisin talentin e tyre, të mësojnë aftësi të reja, të bëjnë një ndryshim.

Çanta Dore

Qwerty Elemental

Çanta Dore Ashtu si evolucioni i dizajnit të makinave shkruese tregon transformimin nga një formë vizive shumë komplekse në formën gjeometrike të thjeshtë, të rreshtuar, Qwerty-elementar është mishërimi i forcës, simetrisë dhe thjeshtësisë. Pjesët konstruktive të çelikut të bëra nga zejtarë të ndryshëm janë tipar vizual dallues i produktit, i cili i jep çantës një pamje arkitektonike. Veçantia thelbësore e çantës janë dy çelësa makine shkrimi të cilat janë prodhuar vetë dhe grumbulluar nga vetë stilisti.

Koleksioni I Veshjeve Të Grave

Macaroni Club

Koleksioni I Veshjeve Të Grave Koleksioni, Macaroni Club, është frymëzuar nga macaroni & # 039; s nga mesi i shekullit të 18-të duke i lidhur ato me njerëzit e varur me logon e sotme. Macaroni ishte termi për burrat që tejkaluan kufijtë e zakonshëm të modës në Londër. Ata ishin mania logos e shekullit të 18-të. Ky koleksion synon të tregojë fuqinë e logos nga e kaluara në të tashmen, dhe krijon Macaroni Club si një markë në vetvete. Detajet e dizajnit janë frymëzuar nga kostumet e Macaroni në 1770, dhe tendenca aktuale e modës me vëllime dhe gjatësi ekstreme.

Uebfaqja

Tailor Made Fragrance

Uebfaqja Tailor Made Fragrance lindi nga përvoja e një kompanie italiane e specializuar në zhvillimin dhe prodhimin e paketimeve parësore për aromat, kujdesin e lëkurës, ngjyrat kozmetike dhe sektorët e aromave shtëpiake. Roli i Webgriffe ishte të mbështeste Strategjinë e Biznesit të klientit duke hartuar një zgjidhje që favorizonte ndërgjegjësimin e markës dhe fillimin e Njësisë së re të Biznesit të përqendruar në përdoruesit që të krijojnë parfumet e tyre unike dhe plotësisht të personalizuara, hapa të parë të një procesi të gjerë të rritjes industriale dhe segmentimi i ofertës B2B.