Revista Design
Revista Design
Kafe Universiteti

Ground Cafe

Kafe Universiteti Kafeja e re Gr Ground ’shërben jo vetëm për krijimin e kohezionit shoqëror midis fakulteteve dhe studentëve të shkollës inxhinierike, por edhe për të inkurajuar ndërveprimin midis dhe ndërmjet anëtarëve të departamenteve të tjera të Universitetit. Në hartimin tonë, ne angazhuam vëllimin e papjekur të derdhur të betonit të një dhome të ish-seminareve duke shtruar një paletë dërrasash arre, alumini të shpuar dhe shpërtheu pluhurin mbi muret, dyshemenë dhe tavanin e hapësirës.

Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme

Tumbler" Contentment "

Lodra Prej Druri Të Luajtshme, Të Luajtshme Si të keni një ylber? Si të përqafoni një erë verore? Jam prekur gjithmonë nga disa gjëra delikate dhe ndihem shumë e kënaqur dhe e lumtur. Si të ruani dhe si të zotëroni? Mjaft është po aq mirë sa festa. Do të doja të formoja llojet e ndryshme të materialeve në një mënyrë të thjeshtë dhe qesharake. Lërini fëmijët të luajnë me ta për të njohur botën fizike, të stimulojnë imagjinatën e tyre dhe t'i ndihmojnë ata të kuptojnë mjedisin e tyre përreth.

Këpucët Luksoze

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Këpucët Luksoze Linja e "xhevahireve sandale / në formë" të Gianluca Tamburini, e quajtur Conspiracy, u themelua në vitin 2010. Këpucët e konspiracionit kombinojnë me lehtësi teknologjinë dhe estetikën. Takat dhe thembra janë bërë nga materiale të tilla si alluminium i lehtë dhe titan, të cilat hidhen në forma skulpturale. Silueta e këpucëve theksohet më pas nga gurët gjysëm / të çmuar dhe zbukurimet e tjera të lavdishme. Teknologjia e lartë dhe materialet prerëse formojnë një skulpturë moderne, duke pasur formën e një sandale, por ku prekja dhe përvoja e mjeshtrit të aftë italianë janë ende të dukshme.

Djep, Karrige Lëkundëse

Dimdim

Djep, Karrige Lëkundëse Lisse Van Cauwenberge e krijoi këtë një nga një zgjidhje të llojeve shumë funksionale që shërben si karrige lëkundëse dhe gjithashtu si djep kur bashkohen dy karriget e Dimdim. Secila prej karrigeve lëkundëse është e përbërë nga druri me mbështetëse çeliku dhe përfunduar në një rimeso arre. Dy karrige mund të montohen tek njëra-tjetra me ndihmën e dy kapëseve të fshehura poshtë sediljes për të formuar një djep foshnje.

Karficë Zbukurimi

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Karficë Zbukurimi Karakteri dhe forma e jashtme e një lënde lejojnë të ndryshojnë modelin e ri të një stoli. Në natyrën e gjallë një periudhë ndryshon në një tjetër. Pranvera pason dimrin dhe mëngjesi vjen pas natës. Ngjyrat gjithashtu ndryshojnë, si dhe atmosfera. Ky parim i zëvendësimit, alternimi i pamjeve është sjellë përpara në zbukurimet e «Asia Metamorphosis», koleksion ku dy gjendje të ndryshme, dy imazhe të pakufizuara reflektohen në një objekt. Elementet e luajtshëm të konstruksionit bëjnë të mundur ndryshimin e karakterit dhe pamjes së stoli.

Grumbullimi I Make-Up

Kjaer Weis

Grumbullimi I Make-Up Dizajni i linjës së kozmetikës Kjaer Weis distilon bazat e përbërjes së grave në tre fushat thelbësore të aplikimit: buzët, faqet dhe sytë. Ne hartuam kompakte në formë për të pasqyruar tiparet që do të përdoren për të përmirësuar: të pakta dhe të gjata për buzët, të mëdha dhe katrore për faqe, të vogla dhe të rrumbullakëta për sytë. Në mënyrë të prekshme, kompaktet kthehen me një lëvizje anësore inovative, duke dalë jashtë si krahët e një fluture. Krejtësisht i rimbushshëm, këto kompakte janë qëllimisht të ruajtura sesa riciklohen.