Revista Design
Revista Design
Makina Makarona E Bërë Në Shtëpi

Hidro Mamma Mia

Makina Makarona E Bërë Në Shtëpi Hidro Mama Mia është një shpëtim socio-kulturor përmes gastronomisë italiane. Eshtë jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur, është i lehtë dhe kompakt, i lehtë për ruajtje dhe transport. Ai lejon një produktivitet të lartë të sigurt, duke siguruar një përvojë të këndshme gatimi për familjen në jetën e përditshme dhe bashkëveprimin e miqve. Motori është tërësisht i integruar në grupin e transmisionit, duke ofruar fuqi, qëndrueshmëri dhe përdorim të sigurt, duke siguruar gjithashtu pastrim dhe mbështetje të lehtë. Prer brumë me trashësi të ndryshme, duke qenë në gjendje të përgatisë një larmi enësh: makarona, petë, lasagna, bukë, pasta, pica dhe më shumë.

Hipercar

Brescia Hommage

Hipercar Në kohërat e teknologjisë së lartë të të gjitha mjeteve digjitale, sheshtësinë e ekraneve me prekje dhe automjeteve racionale me vëllim të vetëm, projekti Brescia Hommage është një studim i vjetër hipercar i shkollës së vjetër me dy vend, i parashikuar si festë në një epokë ku thjeshtësi elegante, materialitet me prekje të lartë, etj. fuqia e papërpunuar, bukuria e pastër dhe lidhja e drejtpërdrejtë midis njeriut dhe makinës ishin rregulli i lojës. Një kohë kur burra të guximshëm dhe zgjuarsi si Ettore Bugatti vetë krijuan pajisje mobile që mahnitnin botën.

Pishinat

Termalija Family Wellness

Pishinat Wellness Family Termalija është më e fundit në serinë e projekteve që Enota ka ndërtuar në Terme Olimia në pesëmbëdhjetë vitet e fundit dhe përfundon transformimin e plotë të kompleksit banjë. Shikuar nga një distancë, forma, ngjyra dhe shkalla e strukturës së re të grumbulluar të vëllimeve tetateranale është një vazhdim i grupit të ndërtesave rurale përreth, duke u shtrirë vizualisht në zemër të kompleksit. Kulmi i ri vepron si një hije e madhe verore dhe nuk uzurpon ndonjë nga hapësirat e jashtme të çmuara.

Makina Automatike Me Shtrydhëse Frutash

Toromac

Makina Automatike Me Shtrydhëse Frutash Toromac është krijuar posaçërisht me pamjen e tij të fuqishme për të sjellë një mënyrë të re të konsumimit të lëngut të portokallit të shtrydhur fllad. E krijuar për nxjerrjen maksimale të lëngut, është për restorantet, kafiteritë dhe supermarketet dhe dizajni i tij premium lejon një përvojë miqësore që sjell aromë, shëndet dhe higjenë. Ajo ka një sistem inovativ që shkurton frutat vertikalisht dhe shtrydh gjysmat nga presioni rrotullues. Kjo do të thotë që performanca maksimale arrihet pa shtrydhur ose prekur guaskën.

Etiketa E Birrës

Carnetel

Etiketa E Birrës Një model i etiketës së birrës në stilin Art Nouveau. Etiketa e birrës gjithashtu përmban shumë detaje rreth procesit të krijimit të birrës. Dizajni gjithashtu përshtatet në dy shishe të ndryshme. Kjo mund të bëhet thjesht duke shtypur modelin në ekran 100 përqind dhe madhësi 70 përqind. Etiketa është e lidhur me një bazë të dhënash, e cila siguron që çdo shishe të marrë një numër unik mbushjeje.

Identiteti I Markës

BlackDrop

Identiteti I Markës Ky është një strategji personale e Markës dhe Projekti i Identitetit. BlackDrop është një zinxhir dyqanesh dhe markë që shet dhe shpërndan kafe. BlackDrop është një projekt personal i zhvilluar fillimisht për të vendosur tonin dhe drejtimin krijues për biznes personal krijues të pavarur. Ky Identiteti i Markës është krijuar me qëllim të pozicionimit të Aleksit si një konsulent i besueshëm i markave në komunitetin e fillimit. BlackDrop qëndron për një markë fillestare të shkëlqyeshme, bashkëkohore, transparente që synon të bëhet një markë pa kohë, e njohur, udhëheqëse e industrisë.