Revista Design
Revista Design
Stol

Ane

Stol Stool Ane ka lëndë druri të ngurta druri që duket se notojnë në mënyrë harmonike, por në mënyrë të pavarur nga këmbët e drurit, mbi kornizën e çelikut. Dizajneri shprehet se sedilja, e punuar me dorë në lëndë druri të çertifikuar eko-miqësore, është formuar përmes përdorimit unik të pjesëve të shumta të një forme druri të pozicionuar dhe prerë në mënyrë dinamike. Kur uleni në stol, rritja e lehtë e këndit në pjesën e pasme dhe këndet e rrotullimit në anët janë përfunduar në një mënyrë që të sigurojë një pozicion natyror, të rehatshëm ulur. Stool Ane ka vetëm shkallën e duhur të kompleksitetit për të krijuar një përfundim elegant.

Paketa Për Çaj

Seven Tea House

Paketa Për Çaj Tea Hall Brand, duke marrë imazhin e derdhjes dhe shpërndarjes së çajit lirshëm dhe në kohën e lirë, koncepti i procesit të krijimit të çajit, i fortë apo i dobët, duke u shndërruar në mënyrë të paparashikueshme, si elementi i pikturimit të çajit gjatë shijimit të çajit. Sharmi i rastësishëm i marrjes së çajit si bojë dhe përdorimi i gishtit si stilolaps, duke skicuar mendjen e shtrirë të familjes së sallës së çajit, e gjallë me peizazhin. Dizajni origjinal i paketës përcjell atmosferë komode, duke shprehur kohën e këndshme të jetesës me çaj.

Promovimi I Markës

Project Yellow

Promovimi I Markës Projekti i Verdhë është një projekt gjithëpërfshirës artistik që ndërton konceptin vizual të Gjithçka është e Verdhë. Sipas vizionit kyç, shfaqje të mëdha në natyrë do të bëhen në qytete të ndryshme, dhe një seri derivatesh kulturore dhe krijuese do të prodhohen në të njëjtën kohë. Si IP vizive, Project Yellow ka një imazh vizual imponues dhe një skemë energjike energjetike për të formuar një vizion të unifikuar kyç, gjë që i bën njerëzit të paharrueshëm. I përshtatshëm për promovim në shkallë të gjerë në internet dhe offline, dhe prodhimin e derivateve vizuale, është një projekt unik i dizajnit.

Dizajni Vizual I Ip

Project Yellow

Dizajni Vizual I Ip Projekti i Verdhë është një projekt gjithëpërfshirës artistik që ndërton konceptin vizual të Gjithçka është e Verdhë. Sipas vizionit kyç, shfaqje të mëdha në natyrë do të bëhen në qytete të ndryshme, dhe një seri derivatesh kulturore dhe krijuese do të prodhohen në të njëjtën kohë. Si IP vizive, Project Yellow ka një imazh vizual imponues dhe një skemë energjike energjetike për të formuar një vizion të unifikuar kyç, gjë që i bën njerëzit të paharrueshëm. I përshtatshëm për promovim në shkallë të gjerë në internet dhe offline, dhe prodhimin e derivateve vizuale, është një projekt unik i dizajnit.

Dizajni I Brendshëm

Gray and Gold

Dizajni I Brendshëm Ngjyra gri konsiderohet të jetë e mërzitshme. Por sot kjo ngjyrë është një nga linjat e kokës në stile të tilla si papafingo, minimalism dhe hi-tech. Grey është një ngjyrë e preferencës për intimitetin, pak paqe dhe prehje. Më së shumti fton ata, të cilët punojnë me njerëz ose janë të angazhuar në kërkesa njohëse, si një ngjyrë e përgjithshme e brendshme. Muret, tavani, mobiljet, perdet dhe dyshemetë janë gri. Ngjyrat dhe ngopja e gri janë vetëm të ndryshme. Ari u shtua nga detaje shtesë dhe aksesorët. Isshtë theksuar nga korniza e figurave.

Ridizajnimi I Identitetit Të Markës

InterBrasil

Ridizajnimi I Identitetit Të Markës Frymëzimi për rimendimin dhe ridizajnimin e markës ishin ndryshimet në modernizimin dhe integrimin në kulturën e kompanisë. Dizajni i zemrës nuk mund të ishte më i jashtëm i markës, duke frymëzuar një partneritet si brenda vendit me punonjësit, por edhe me klientët. Një bashkim i integruar midis përfitimeve, angazhimit dhe cilësisë së shërbimit. Nga forma tek ngjyrat, modeli i ri integroi zemrën në B dhe kryqin shëndetësor në T. Dy fjalët e bashkuara në mes duke e bërë logon të duket si një fjalë, një simbol, duke bashkuar R dhe B në zemra.