Revista Design
Revista Design
Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira

Marais

Paketimi I Dhuratave Për Ëmbëlsira Paketimi i dhuratave për ëmbëlsira (financier). Fotografia tregon kutinë me madhësi prej 15 tortash (Dy oktave). Zakonisht, kutitë e dhuratave thjesht rreshtojnë të gjitha ëmbëlsirat mjeshtërisht. Sidoqoftë, kutitë e tyre të ëmbëlsirave të mbështjellura individualisht janë të ndryshme. ata ulën kostot duke u përqëndruar në vetëm një dizajn, dhe në përdorimin e të gjashtë sipërfaqeve, ata ishin në gjendje të rikrijonin çdo lloj tastierash. Duke përdorur këtë dizajn, ata mund të krijojnë çdo madhësi të tastierës, nga tastierat e vogla, deri tek pianot e plota me 88 çelësa, dhe madje edhe më të mëdhenj. Për shembull, për një oktavë prej 13 çelësash, ata përdorin 8 ëmbëlsira. Dhe një piano madhështore me 88 çelësa do të ishte një dhuratë me 52 ëmbëlsira.

Identiteti I Markës

SioZEN

Identiteti I Markës Siozen prezanton një sistem të ri revolucionar të higjenës së nivelit të lartë i cili në mënyrë unike shndërron sipërfaqet, duart dhe ajrin tuaj në një sistem të fuqishëm mikrobial / toksik të mbrojtjes së ndotjes. Metodat moderne të ndërtimit janë të shkëlqyera për të na siguruar efikasitet dhe komoditet më të mirë të energjisë, por që vjen me një çmim. Ndërtesat më të forta dhe pa projekt kontribuojnë në krijimin e ndotësve të panumërt. Edhe nëse sistemi i ventilimit të ndërtesës është dizajnuar si duhet dhe mirëmbahet mirë, ndotja e brendshme mbetet një çështje serioze. Qasjet e reja janë të nevojshme.

Paketimi

The Fruits Toilet Paper

Paketimi Shumë kompani dhe dyqane në të gjithë Japoninë u japin një listë letre higjienike klientëve si një dhuratë risi për të treguar vlerësimin e tyre. Letra e frutave të frutave është krijuar për të urryer klientët me stilin e saj të bukur, perfekt për raste të tilla. Ka 4 dizajne për të zgjedhur nga Kivi, Luleshtrydhe, Shalqi dhe Portokalli. Që nga shpallja e dizajnit dhe lëshimit të produktit, ai është prezantuar në mbi 50 media, përfshirë stacione TV, revista dhe uebfaqe, në 23 qytete në 19 shtete.

Kulla E Ngjitjes

Wisdom Path

Kulla E Ngjitjes Kulla e ujit që nuk funksionon është vendosur nga menaxhmenti i Workshop-it për të rikonstruktuar për tu bërë një mur ngjitje. Duke qenë pikën më të lartë rreth tij, është e dukshme edhe jashtë Workshop-it. Ka pamje piktoreske mbi liqenin Senezh, territorin e Workshopit dhe pyllin me pisha përreth. Pas përfundimit të studimeve studentët marrin pjesë në një ngjitje ceremoniale në majën e kullës duke qenë një pikë vëzhgimi. Lëvizja spirale rreth kullës është një simbol i procesit të fitimit të përvojës. Dhe pika më e lartë është një simbol i përvojës jetësore që përfundimisht shndërrohet në gurin e mençurisë.

Paketimi I Tortës Së Shkopit Të Shahut

K & Q

Paketimi I Tortës Së Shkopit Të Shahut Ky është një model paketimi për mallrat e pjekura (ëmbëlsira shkop, financues). Me një raport gjatësi-gjerësi prej 8: 1, anët e këtyre mëngëve janë jashtëzakonisht të gjata dhe janë të mbuluara në një model checkerboard. Modeli vazhdon në pjesën e përparme, i cili gjithashtu përmban një dritare të vendosur qendrore përmes së cilës mund të shihet përmbajtja e mëngës. Kur të gjitha tetë mëngët e përfshira në këtë grup dhuratash janë të lidhura, zbulohet modeli i bukur i kontrolluar i një dërrasë shahu. K & amp; Q e bën rastin tuaj të veçantë po aq elegante sa koha e çajit të një mbreti dhe mbretëreshë.

Dizajni I Brendshëm I Bibliotekës

Veranda on a Roof

Dizajni I Brendshëm I Bibliotekës Kalpak Shah i Studio Kursi ka rregulluar nivelin e sipërm të një apartamenti me apartament nën çati në Pune, në perëndim të Indisë, duke krijuar një përzierje të dhomave të brendshme dhe të jashtme që rrethojnë një kopsht në çati. Studio lokale, e cila gjithashtu është me qendër në Pune, synonte të shndërronte katin e sipërm të nën-shfrytëzuar të shtëpisë në një zonë të ngjashme me verandën e një shtëpie tradicionale indiane.

Ekipi i dizajnit i ditës

Ekipet më të mëdha të projektimit në botë.

Ndonjëherë keni nevojë për një ekip shumë të madh të stilistëve të talentuar për të dalë me dizajne vërtet të shkëlqyera. Do ditë, ne kemi një ekip të dallueshëm të çmimeve të reja dhe krijues të projektimit. Eksploroni dhe zbuloni arkitekturën origjinale dhe krijuese, dizajnin e mirë, modën, hartimin e grafikës dhe projektet e strategjisë së dizajnit nga ekipet e projektimit në të gjithë botën. Frymëzohuni nga punimet origjinale nga dizenjuesit e masterave të mëdhenj.